Home » Авторски страници

За да управляват простите и наглите, народът трябва да е по-прост от тях

2019.01.04 Един коментар
Spread the love

“Състоянието на 9-годишния Стефан, който страда от спинална мускулна атрофия и на когото беше отказано лечение в Румъния, бавно и прогресивно се влошава. Това казаха в предаването „Тази сутрин” по bTV родителите на момчето Галина и Веселин Радойчеви.” – из материал на bTV.

Снимка: btvnovinite.bg

Видях и чух за трагедията на малкия Стефан…

Историята е до болка позната на всеки българин. Болно от тежка болест дете се бори за живота си, а институциите и държавата не правят нищо, т.е. правят всичко възможно, за да го лишат от лечение и така на практика да го убият. Убиват по много начини. И убиец не е някаква фантастична система, убийците имат имена. Министърът се казва Кирил Ананиев. Зам.-министърът – Бойко Пенков. Премиерът – Бойко Борисов. Шефът на Касата, шефове на различни комисии, на дирекции и кабинети – те всички също имат имена.

Лекарството е одобрено за използване в над 20 държави в ЕС, но в България не е. А защо не е одобрено, никой не казва. Сега се обучавали лекари, които да прилагат тази терапия. А защо не са обучени досега, никой не казва. Пращаме ги в чужбина, но оттам им отказват лечение. Но защо отказват, никой не казва. И още много начини за убиване има.

Конкретният случай: родителите на Стефан са отишли в Румъния за процедура по прилагане на лекарство, което не се прилага в България, и са изпратени от Комисията за лечение в чужбина. Но румънските институции отказват, защото искат допълнителни гаранции, че българската държава ще плати лечението – става дума за няколко десетки хиляди лева. Колкото половин лимузина от служебния парк на ВСС, например.

Ще Ви кажа защо румънците отказват. Защото и те си имат болни деца и си ги лекуват. Лекуват и българските, но някой трябва да плати за това. Българските институции, освен, че лишават от възможност болните да се лекуват в България, не са коректни и към Касите и болниците в чужбина. Здравната каса дължи 300 милиона лева към други здравни каси в чужбина. ТРИСТА МИЛИОНА! Няма как да виним чужденците, че не искат да ни лекуват, защото виновни са нашите крадци, които след това не им плащат разходите.

Умишлено убийство… Публично и брутално са оставяни да мрат болните ни деца, родители и близки…

ТЕ сякаш ни казват: “Вие сте нищожества. Съществувате само, за да ни храните и издържате. Съществувате по волята и желанието ни. Тези, които не могат да работят за нас, не ни трябват, тях ги убиваме. Изцяло зависите от нас и затова наведете глави и целувайте ръка на вожда и дерибеите му, и по милостта им може и да оживеете. Пари има за всичко. Може Вие да сте ги изкарали, но сега са Негови и Той дава и раздава милиони и милиарди на своите обръчи и слуги, както намери за добре, и не му навирайте уж болните си деца и кресливите им майки в очите, махнете ги от главата му! Мрете тихо и не пречете на стабилността Му.”

През 2012 г. правителството на Бойко Борисов открадна резерва на Здравната каса, в размер на ЕДИН МИЛИАРД И ПОЛОВИНА лева. Същата години, от документите, които “БОЕЦ” разкрихме, са източени и над ЕДИН МИЛИАРД И ДВЕСТА МИЛИОНА ЛЕВА ДДС. И още почти два милиарда лева са източени от еврофодовете и бюджета (виж ДжиПиГейт и Биволъ). И над ЕДИН МИЛИАРД, откраднати от Лукойл от корпоративен данък. Всичко това е доказано, документирано и известно. Само за тази една година управляващите са откраднали над 5 МИЛИАРДА. Включително резерва на Здравната каса. По тази причина през следващите седем години живота си губят хиляди българи. Защото пари няма. Няма лекари. Няма болници. Няма направления. Няма лекарства. Няма пари за чуждите каси, дето ни оперират болните.

А за Гергов има милиони. За Домусчиев има милиони. За Златев има милиарди. За Пеевски има милиарди. За Буда има милиарди. За свинете има, за хората няма. Свинете пълнят офшорните си сметки с нашите милиарди, а ние пълним гробищата с близките си. Затова казвам, че живеем в кочина, в гробище, в пустиня. Затова казвам, че ни управляват убийци и престъпници. Затова казвам, че над народа се провежда геноцид.

Мафията крепи своята власт чрез лъжи, грабеж и тотално смачкване и дебилизация на населението. За да могат простите и наглите да управляват, народът трябва да е по-прост от тях и да се дави в страховете си. Затова будните биват смачквани, а кадърните – прокуждани. Управляват ни изродени хора без съвест и морал. И срещу това зло всички средства, методи и оръжия са позволени. Защото се борим за живота и свободата си. И не съм краен, знам го от собствен опит. И знам, че ще се преборим, но и ние ще носим вина за живота на стотиците болни български деца, които дебелите убиха. Защото го позволихме.

Но поне Стефчо и оцелелите можем да спасим. Като изринем свинете и си върнем държавата! БОЕЦ водим тази битка.

 

Георги Георгиев,

ГД “БОЕЦ”

One Comment »

 • Raiko said:

  За пръв път от три години насам демокрацията в света остава стабилна. Това сочи проучване на списание “Икономист“, което минава за най- авторитетното в света.

  България изпреварва вече много страни в ЕС по демокрация. Това показва класацията „Индекс на демокрацията” на “Икономист интелиджънс юнит”. В него всяко страна получава оценка от 0 до 10 спрямо реалното състояние на демокрацията в нея.

  България е с резултат 7,03 за 2018 година. Така страната ни се нарежда на 46-а позиция от 167 държави в света! Спрямо 2017 година България се изкачва с едно място нагоре. Страната ни е на по-висока позиция от Полша, Унгария, Румъния, Хърватия…

  С резултат 6,67 Полша е на 54-а позиция. Унгария е на 57-о място с 6,63. Румъния е с резултат 6,38 и 66-а позиция. Хърватия е на 60-о място с резултат 6,57. Сърбия е на 63-а позиция, Албания – на 76-а, Македония – на 78-а.

  Първите пет страни

  На първо място с оценка 9.87 се нарежда Норвегия, следва я Исландия с 9.58. Трета е Швеция с 9.39. а на 4-то и 5-то място са съответно Нова Зеландия с оценка 9.26 и Дания с 9.22.

  В дъното на класацията

  На последно място се нарежда Северна Корея с оценка от едва 1.08. Преди нея е Сирия с 1.43. На 165 и 164 място са Конго (1.49) и Централноафриканска Република (1.52). В топ 5 на най-ниска демокрация попада и Чад с 1.61.

  Лек спад на качеството на демокрацията се отчита в Съединените щати – от 7,98 през 2017 г. до 7,96 през миналата година. В Русия обаче спадът за 12 месеца е значително по-голям – от 3,17 на 2,94. Средната стойност на качеството на демокрацията по света през 2018 г. е 5,48 и тя остава без промяна спрямо 2017 г.

  За пръв път от три години насам демокрацията в света остава стабилна, става ясно от това меродавно проучване. Демокрацията не е застрашена по никакъв начин.

  Затова глуповатото бръщолевене на разни шапкари и зелени чорапи няма никакво значение. Ние, българите, сме добре, много добре дори!

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.