Home » Авторски страници

Свинско и винско :)

2019.01.10 Няма коментари

Снимка: Уикипедия

Ох, голям срам – „мюсюлманин“, болен от трихинелоза. Това не бях виждал досега, но и него доживях.

Да не съм чувал повече от „мюсюлманите“ в Крумовградско да се оплакват, че българите ги дискриминирали. То, да се чудиш и на акъла на българите, за какво им беше да сменят имена? Ето, виждате, че „мюсюлманите“ сами се нахвърлят на свинското, че даже успели и трихинелоза да лепнат от глиган. Че то това е равносилно на християнин сюнет да си направи, бе.

Ся, друг е въпросът, че българите се дискриминират и един друг, но съм сигурен, че Крумовградските „мюсюлмани“ са полели глиганското и обилно с огнена вода, пропуснали са да чуят призива на мюезина, зовящ ги към джамията, и цяла вечер са гуляли. За повелите на Пророка дори не са се сетили, който забранил на правоверните свинското, именно заради трихинелозата и тенията.

Не стига и това, а те са били и достатъчно глупави, за да изядат неизследвано месо и да станат за срам не само в България, а пред целия свят.

Наистина, алтернативите, които предлага демокрацията, са неограничени. Като им омръзне глиганското, спокойно могат да минат на кебапчета и кренвирши. Ако и това не им стигне, разбира се има и бахур, сланина и пача.

Естествено, „мюсюлманите“ от другите области в страната да не си правят оглушки, правейки се на света вода ненапита и да се оглеждат като гърмяни зайци, защото и тях ги знам какви ги вършат. Ако си мислят, че им се е разминало, то това ще е до следващия път.

Аз като ви казвах, че в тази държава, нито „мюсюлманите“ са мюсюлмани, нито пък „християните“ са християни, и заедно жулят свинско и винско, ми се сърдехте, ама ей, на.
Казвал съм и друго, но тогава пак ми се смеехте. Ако бях на мястото на Тодор Живков, върху всички кръчми в България щях да накарам да закачат по един огромен кръст. Вътре щях да насадя по един брадат поп и щях да пусна безплатно, на аванта, свинско и ракия.

– Хайде сега, моето момче, прекръсти се и наздраве – щях да накарам да изричат поповете.

Гарантирам, че за няма и месец повечето нашенски „мюсюлмани“ щяха да станат по-големи християни и от папата.

Ама, като не ме пита никой, затова сега имаме „мюсюлмани“, болни от трихинелоза.

Ох, аз мисля, че в случая срамът от деянието на тези „мюсюлмани“ е най-голям за истински вярващите мюсюлмани. А, ако си мислите, че случаят няма аналог досега в историята, веднага ще ви припомня Содом и Гомор. Ние сме страната, отдала се в плен на братята-близнаци Шейтан и Сатана. И някой ден всички ще си платим за това.

 

Д-р Хасан Ефраимов

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.