Home » Авторски страници

Ако Ботев беше жив днес…

2019.01.07 Няма коментари
Spread the love


Ако Ботев беше жив днес…

Борисов щеше да го обяви за “гад, която иска да ми вземе властта и клати стабилността”.

Цацаров щеше да го обяви за терорист.

Пламен Георгиев и Гешев щяха да го преследват като сериен убиец.

Пеевските медии щяха да го обявят за продажник и слуга на Гриша Ганчев, Цветан Василев и т.н.

Ако Ботев бе жив днес, гореизброените щяха да са на първо място в тефтерчето му за ликвидиране, като най-големите национални предатели и душмани на българския народ. Заслужено.

Само че днес няма хора като Ботев, Левски и Раковски. Днес имаме гинки, калинки, цвъкита, пекинки, мутри, ченгета, комунета и корумпета. По времето на Ботев хората са нямали интернет, телевизия и меки, безопасни дивани, но са имали вяра и са били готови да дадат живота си за род, родина, свобода и справедливост.

Днес имаме хиляди възможности да отстояваме и борим за свободата си, но вярата ни е заменена от страхове и опасения, да не би някой друг да обере “славата”, броим колко хора са излезли на протест, за да ги осмеем и да се подиграем с тях, оправдавайки собственото си малодушие. И продължаваме да се давим в кочината на дебелите.

Ботевите четници са били 180 човека, само за информация, и не са им трябвали още сто хиляди, за да тръгнат. Винаги малцината, непримиримите, будните, бойците са водили обществото напред и са се изправяли срещу злото. После са ги последвали мнозина.

Продължаваме, няма кой друг вместо нас да се пребори за свободата ни. “БОЕЦ” водим тази битка. И не е важно колко сме, важното е, че знаем какво искаме, че каузата ни е чиста и сме готови да водим битките си до край.

Поклон пред паметта на героите!

 

Георги Георгиев,

ГД “БОЕЦ”

6 януари 2018 г.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.