Home » Авторски страници

Ако Ботев беше жив днес…

2019.01.07 Няма коментари


Ако Ботев беше жив днес…

Борисов щеше да го обяви за “гад, която иска да ми вземе властта и клати стабилността”.

Цацаров щеше да го обяви за терорист.

Пламен Георгиев и Гешев щяха да го преследват като сериен убиец.

Пеевските медии щяха да го обявят за продажник и слуга на Гриша Ганчев, Цветан Василев и т.н.

Ако Ботев бе жив днес, гореизброените щяха да са на първо място в тефтерчето му за ликвидиране, като най-големите национални предатели и душмани на българския народ. Заслужено.

Само че днес няма хора като Ботев, Левски и Раковски. Днес имаме гинки, калинки, цвъкита, пекинки, мутри, ченгета, комунета и корумпета. По времето на Ботев хората са нямали интернет, телевизия и меки, безопасни дивани, но са имали вяра и са били готови да дадат живота си за род, родина, свобода и справедливост.

Днес имаме хиляди възможности да отстояваме и борим за свободата си, но вярата ни е заменена от страхове и опасения, да не би някой друг да обере “славата”, броим колко хора са излезли на протест, за да ги осмеем и да се подиграем с тях, оправдавайки собственото си малодушие. И продължаваме да се давим в кочината на дебелите.

Ботевите четници са били 180 човека, само за информация, и не са им трябвали още сто хиляди, за да тръгнат. Винаги малцината, непримиримите, будните, бойците са водили обществото напред и са се изправяли срещу злото. После са ги последвали мнозина.

Продължаваме, няма кой друг вместо нас да се пребори за свободата ни. “БОЕЦ” водим тази битка. И не е важно колко сме, важното е, че знаем какво искаме, че каузата ни е чиста и сме готови да водим битките си до край.

Поклон пред паметта на героите!

 

Георги Георгиев,

ГД “БОЕЦ”

6 януари 2018 г.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.