Home » Авторски страници

Вихрен Михайлов: Моята равносметка

2018.12.31 Няма коментари
Spread the love

За сдобилите се с кураж, отвъд масовото опиянение на мрънкащото угодничество (пречупените човеци) и възторжения идиотизъм на позитивната инфантилност(„успешните“ човеци) – моята равносметка:

Интензивната ми обществена и правозащитна дейност от 2012-та до 2018-та доказа фактически и юридически така наречената „общоизвестна истина“, а именно, че ВСИЧКИ органи на държавна и местна власт действат прецизно-престъпно, противозаконно, противоправно и почти синхронно. Унинието, деградацията и арогантната простащина властват сред населяващото мнозинство на територията България. Автоматичните навици на удобен разпад и палеолитно доволство са превзели масовите нагласи, в безусловно робство, с облекчаваща безотговорност и скромна, предимно контрапродуктивна протестност. Съпротивата регистрира въпиющи, системни и многогодишни управленчески престъпления, без опорна точка за противодействие, без общонародна подкрепа. Водените от мен битки, достигнали до различни фази на съдопроизводството, са предимно пирови победи, отвоювани не по същество, които не могат да се ползват като правни прецеденти, а и да има, няма съдебен орган, който да се позове на тях и да обезпечи нататък справедливото правосъдие в България. Моето несъгласие, несъдействие и активна съпротива, които ще продължат и през следващата година, са срещу: родната милиция/полиция, прокуратура, съд, Столична община, ЧЕЗ, Топлофикация, „ЦГМ“, Софийска вода… Само един пример за Столичния център за адска дебилност:

1. Нямат законосъобразни правомощия за извършваната от тях контролно-санкционираща дейност в градския транспорт.

2. Наредбите, на които се позовават, не представляват достатъчно основание и са системно отменяни от 2010-та до днес от Административния съд и ВАС, но забележете – отменяни, а не обявени за нищожни, което вече би довело до правни последици на овъзмездяване на излъганите и ограбваните. Столичният общински съвет всеки път приема следваща Наредба, която по същество е като предишната отменена, което е един съществен порок на злоупотреба с власт със съдебната благословия за това нататък. Така вече години ползвателите на тази „услуга“ са принуждавани и ограбвани, разбира се, с тяхното безропотно съдействие!

3. След 7 години просвещение по случая в градския транспорт, сред пътниците, с многобройни конфликти с контролните примитивни органи и съдействащите им, репресивни полицейски органи НЯМАМ НИТО ЕДНА ПОДКРЕПА от така наречените граждани, а точно обратното – подигравки и обиди!

4. На многобройните ми призиви и входирани сигнали – нито една „компетентна“ институция, включително Президентът, не желаят да съдействат, оповестят и решат проблема. Няма страшно, така е с всички други прояви на властовата система!

Това е само за покровителстваната дейност на един терористичен монопол на социални услуги и моя Кауза, вероятно от наивност и честолюбие!? Ако някой съвсем случайно се вълнува от другите ми посоки, може винаги да ме потърси на живо, засега!

Благодаря за отделеното време, честито Ви Рождество и Смела, пълноценна Нова година!

 

Вихрен Михайлов

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.