Home » Авторски страници

Георги Георгиев: Силата е в самите нас

2018.12.31 Няма коментари
Spread the love

Коментар във Фейсбук на Георги Георгиев от ГД “БОЕЦ”,
31.12.2018 г.

.

ВЪРНАХ СЕ!

И преди да блокират профила отново, искам да кажа няколко неща.

На колегите ми от “БОЕЦ” и на нашите съратници и приятели – бъдете здрави и все така непримирими! Каузата ни е чиста и в това е силата ни. Обречени сме да спечелим битката за справедливост и Истината, важното е да не се отказваме!

На умните, красивите и самодостатъчните – мъдрост и сили. Ние сме си най-големите врагове. Първо трябва да се преборим със самите себе си, с егото и комплексите си и да поставим каузата пред всичко, тогава ще изринем и дебелите. От нас зависи.

На заспалите и пасивните – мълчанието и бездействието крепи властта на мафията. Кочината, в която живеете, може да не Ви интересува, но рано или късно се давите в нея и тогава осъзнавате, че животът Ви е минал в робия. Събудете се и осъзнайте силата си.

На отчаяните и примирените – върнете си вярата, мечтите и стремежите, защото те осмислят живота ни. Свободата не може да ни бъде дадена даром, сами трябва да се преборим за нея.

На дебелите, свинчугите, мутрите, ченгетата и престъпниците, които ограбват и убиват народ и държава – идва вашият край и милост и прошка няма да има. И колкото повече стискате властта, толкова по-жестока ще е Вашата агония. Ще платим цената за свободата си, но този ден идва и Вашият край е неизбежен. Няма вечни диктатури, само човешкият стремеж към свобода е вечен.

На Буда, Пеевски и Цацаров – 2019-та е годината, в която ще излезете от кабинетите, хотелите и офисите… Ще замените НСО със съдебна охрана. Ще плащате за всичко.

На слугите на дебелите – ще плащате солидарно с господарите си за извършените от тях престъпления.

На честните и достойни български магистрати – Вие в съдебната система ще довършите това, което ние, гражданите, ще започнем на площадите. Заедно ще спечелим войната срещу мафията и корупцията. Справедливост и възмездие.

На съпругата ми, децата, близките и приятелите – обичам Ви и благодаря за всичко!

Успешна и спорна 2019-та година! И бой до дупка.

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.