Home » Авторски страници

Как да изцедим до последно това рехаво и застаряващо население

2018.11.13 Няма коментари
Spread the love

Снимка: Фейсбук

Гледам новините как политиците като ги питат за протестите, отговарят убедено, че застраховката “Гражданска отговорност” нямало да стане 1000 лв.!

Това развален телефон ли е?

Не, не е! Беше подготвен един невидим начин на ограбване на народа и те се надяваха да мине безпроблемно, само че съчетаването на няколко подценени събития (протестите през септември и продължителният протест на майките) им объркаха плановете.

Тайна ли е, че повечето застрахователни компании имат борчески произход, или вкарани изпрани, но вонящи пари, от каналите на мутрите? Направете си справка и ще видите това, че даже зад фалиралата „Олимпик” се крие една мутра.

Та, за какъв план за ограбване става въпрос?

Когато една нация е с намаляваща численост, очите на тези печалбари не са насочени към младото поколение, като нови техни ползватели, а към методи как да се изцеди до последно това рехаво и застаряващо население. Затова те са започнали една манипулация, която е на път да се случи.

Ето как става това:

1. Анализирайки, че се говори много за нови пътища, а истината е, че ние, гражданите, пътуваме по магистрали с дупки като трапове. Такива са и тези, които са построени преди две години. Пътува се по-лошо от второстепенни пътища в Западна Европа. Да не говорим, че по много от пътищата няма осева линия или, ако има, тя е на повече от няколко години и не се забелязва.

2. Лошите пътища правят катастрофите неизбежни. Правителството показва, че мисли за хората, вдигат се глобите до небето, но разбира се, че пак няма ефект.

3. След това се купуват скритите трикраки камери. Купуват се втори път и пак много, защото правителството „мисли” за хората.

4. Това е най важното и работи много яко от няколко месеца. Новините започват с катастрофи, с трупове и ужасни смърти при катастрофите. Няма такава страна в Европа! Някой, който е бил на Запад, да е виждал такива новини, в които се дават катастрофи? Там просто са забранени, но тук народът трябва да се мачка, когато даже е седнал пред телевизора и, пийвайки си ракийката, си казва: „Това няма да се случи на мене!”

Мислейки така, той вече е паднал в ръчичките на мафията, която веднага отреагира!

„Ще вдигнем застраховките, застрахователите искат 1200 лв. “Гражданска отговорност”!”

И понеже тези, които решават, са повечето изчадия на Държавна сигурност, знаят как се следи, даже ще измислят и начин да се следят самите автомобили.

Ето, това е просто и разбираемо, както за тях, като печалбари, така и за нас, като донори!

 

Симеон Коев

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.