Home » Авторски страници, политика

“Стабилност” без граници

2018.09.08 Няма коментари
Spread the love

Снимка: Net.podoko.eu

ОКАЗА СЕ, че в България е имало повече нелегално фабрики за цигари, отколкото легални. Легалните ги унищожиха първи – Видин, Хасково, Плевен, София. Това се нарича “разчистване на терена”. За да може Пеевски да си продава булгартабаците.

ОКАЗА СЕ, че в България има повече несъбрани акцизи и ДДС, отколкото събрани. Това се нарича “източване”, за да могат Буда и Пеевски да си пълнят офшорките и да си купят по някоя къщичка в Барселона и Малдивите.

ОКАЗА СЕ, че аз съм декларирал за миналата година повече печалба и данъци (две хиляди лева), отколкото “Лукойл” за последните десет години, взети заедно (нула лева). Това се нарича “Стабилност”. Мафията краде, народът плаща.

ОКАЗА СЕ, че 17 жертви не стигат, за да се приемат три министерски оставки. Това се нарича “мерзост” и “наглост”, и е присъщо на управляващата ни мафия.

ОКАЗА СЕ, че в асфалта има повече варовик, отколкото във водата, но за сметка на това във водата има повече уран. Това се нарича “убийство”.

ОКАЗА СЕ, че депутатите харчат десет пъти повече тоалетна хартия от всеки друг българин. Това се нарича “осир@не”.

Управляват ни не просто престъпници. Управляват ни дрисльовци без съвест и морал.

 

Георги Георгиев,

ГД “БОЕЦ”

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.