Home » Авторски страници

“Чудесни” новини и глави в пясъка

2018.08.16 Няма коментари
Spread the love

Карикатура: “Дневник”

Какви чудесни новини ни съобщават хранениците на мафията! И това нещо били журналисти – без да дръзнат да зададат един съдържателен въпрос. Качество, равно на абсолютната нула.

Ще поскъпвали застраховките на автомобилите със 100%. Страхотно. Едни 100 лева на месец защо да не даваме на напълно фалшиви застрахователи, половината от които – престъпници? Малко им било преяждането през последните 28 години и особено през последните 10 бандитски. Ако видите истинските им печалби, а не фалшивите данни, ще ги запалите с факли от всички страни. А услугата, която получавате, е една голяма нула. Дори две нули.

Бандити, сър!

Ще поскъпват и газ, ток, парно и всичко свързано с тях. Разбирайте цени на основни храни, както и на всички видове услуги. Още преди 5 години надминахме цените на храните в САЩ и ЕС, а за горивата и услугите да не говорим! Ще замълчим и за “банковото дело”, защото лихварството уж било забранено. По-добре да мълчим.

Ще поскъпват и медицинските услуги. То и без това в България здравеопазване няма, затова да спрем до услугата. Занаятчийска работа – търговска. Видни доктори се оказаха по-богати от някои банки. Бели престилки, стъпили върху хиляди трупове и няколко оцелели на късмет! За малко прескочили трапа.

Ако свържете горните три неща, това на практика означава, че една заплата от 2000 лева ще Ви стигне да живеете като оцеляващ във война. Държавно регулирана война на мафията срещу гражданите.

Гарантирам Ви, че няма да оцелеете и все някъде ще стъпите върху грижливо сложена под краката Ви мина. От властта! Има приготвено цяло минно поле лично за Вас, независимо дали сте богат или беден, или каква е днешната Ви позиция. А утре? Мината ще избухне, Вие ще проклинате всичко друго, но не и истинската причина за последствията. Това е сигурно, защото мафиотското управление Ви е внушило, че ако искате да се скриете от опасността, е достатъчно да си забиете главите в пясъка. Белите якички ще извършат с финес обезглавяването…

 

Николай Марков

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.