Home » Jokes, Авторски страници

Инструкция за Цецкино правосъдие

2018.08.05 Няма коментари
Spread the love

След като се разбра, че от министерството на Цецкиното правосъдие няма да променят инструкцията за извеждане на задържаните, предлагам на вниманието им следния проект, който ще позволи да не изпускат всички други задържани, освен Иванчева, защото имахме случаи на избягали през прозореца на тоалетната даже!

Проект
за инструкция за извеждане на задържани лица от следствения арест

1. На задържаният първо се счупва дясната ръка (за десняците) и съответно лявата за левичарите, за да не могат да драскат листчета на журналистите и с това да излагат Гешетурата.

2. Счупват се двата крака на задържания, за да не може да бяга, а да се вози на инвалидна количка, за да не правят впечатление на обществото веригите, в които е окован.

3. Отрязва се езика на задържания, за да не може да изкрещи нещо по посока на събрани журналисти и така да разстрои обвинението и да всява смут в обществото, и леко разколебаване в теориите на Гешетурата.

4. Задържаният се извежда с маска на главата, та журналистите и случайни граждани да не виждат кого конвоират служителите на реда и да не се възмущават (да не се бърка с мафиотския похват за отвличане).

§ Единствен

В случай, че задържаният по някакви неведоми пътища Господни се окаже невинен, на министерството на Цецките не му пука, защото обезщетенията ги плаща данъкоплатецът.

 

Стела Николова

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.