Home » Авторски страници, Е-Списание, политика

Предложение за АНКЕТА

2018.08.22 Един коментар
Spread the love

Предстоят избори и редакцията на Еврочикаго се обръща към български неформални организации, ФБ групи и новосъздаващи се партии с едно предложение.

Сайтът Еврочикаго, който е носител на наградата на СБЖ за медия зад граница за 2015 г., от години прави интервюта и анкети с партии и политически лидери.  Пример за такава анкета може да намерите ТУК.

Няма българска парламентарна партия, която да не сме питали по различни въпроси за бъдещето на страната ни. Няма и значима партия извън парламента или от опозицията, която да не била отразявана на страниците ни. От отговорите, получени на нашите питания, проличава едно – не съществува единно мнение почти по нито един важен и основополагащ въпрос за развитието на демокрацията и на страната ни, а някои лидери и партии сменят посоките на мненията си “от ден до пладне” по няколко пъти.

Това бе причината да решим, че е безсмислено повече да ги питаме тях, а да се обърнем и да потърсим мнението на хора извън обичайните интервюирани.

Този път с анкета от въпроси се обръщаме към неформални организации, ФБ групи и новосъздаващи се партии, неучаствали в избори досега.

Ако Вие сте група граждани или сте организация (движение, партия или коалиция), и имате желание да се включите в анкетата ни, за да Ви изпратим въпросите, пишете на редакционния ни имейл: [email protected] или лично съобщение във ФБ до профила на основателя на сайта Петър Стаматов.

Очакваме Ви, тъй като срокът за записване и за отговор на анкетата е до началото на парламентарната година. Колкото по-рано се запишете, повече време ще имате за отговор. Отговорите ще публикуваме едва след края на анкетата, по реда на пристигането им. Най-интересните за читателите ни групи и партии ще бъдат допълнително интервюирани.

Възползвайте се от чудесната възможност за безплатна реклама. В предизборния период цените са фиксирани пред ЦИК.

 

От редакцията

One Comment »

 • Красимир said:

  Здрасти.
  Казвам се Красимир Геровски
  Живея в Англия 20 години
  На 56 години съм
  Подкрепям Възраждане и тъй като нещата се случват много бавно реших да се опитам да се запозная с всички които са против ГЕРБ.
  И да разбера след като декларира е че целта е да се подобри живота в България не можем да се обединим.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.