Home » Авторски страници

Протест срещу презастрояването на “Младост”

2018.07.14 Няма коментари

На 16 юли 2018 г., понеделник, от 19 до 20.30 ч. местно време, в София ще има протест срещу застрояването на парка до “Lidl” в “Младост 3”. Протестът се организира от “Зелен Младост” и Фейсбук профила на Десислава Иванчева, поддържан от нейни сътрудници. Иванчева е кметицата на “Младост”, която бе арестувана показно тази пролет и държана с часове с белезници в центъра на София, бе обявена после едва ли не за враг номер 1 на държавата и още е в ареста, въпреки влошеното й здравословно състояние. След нейното отстраняване от кметския пост в този столичен район, проблемите с презастрояването на “Младост” не само, че остават нерешени, но и продължават да се трупат.

Място на протеста: ж.к. Младост 3, бл. 324 А, 1712 София, България.

Организаторите от “Зелен Младост” информират, че във връзка с протеста срещу застрояването на парка при “Лидл” на 16-ти юли, от 7:30 сутринта до строежа ще има включване от сутрешния блок на на Нова ТВ “Здравей, България”. Всички граждани от съседните блокове 323, 324А, 325, 325 Б и други ще имат възможност да изкажат мнение и да предявят своите искания. Очаква се да присъстват и представители на районната администрация.

Стоежът в този малък парк в “Младост 3” върви с пълна сила. На снимката може да се видят катерушки и беседка в непосредствена близост до оградата на строежа, който е на терен от територията на парка, както и част от улица с пешеходна пътека, която е вътре зад оградата. Снимка: Борис Николов

Фесбук страница на протеста – ТУК

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.