Home » Авторски страници

Живот за Босия срещу Оставка

2018.07.03 Един коментар
Spread the love

От Гражданско движение “БОЕЦ” излязоха днес с нова инициатива във връзка с гладната стачка на Николай Колев – Босия, която тече вече 21-ви ден. Инициативата е наречена “ЗОВ ЗА ПОМОЩ” и призовава да се изпращат на транспортния министър Ивайло Московски sms-и с текст: “ЖИВОТ ЗА БОСИЯ! ОСТАВКА!”.

Николай Колев – Босия с подкрепящите го Вихрен Михайлов, проф. Янко Янков, членове на ГД “БОЕЦ”, 2.07.2018 г. Снимка: ТВ Евроком

ЗОВ ЗА ПОМОЩ!
СПОДЕЛЕТЕ и помогнете да спасим един човешки живот!

Изпратете СМС на номер 0886033233 – Ивайло Московски, с текст “ЖИВОТ ЗА БОСИЯ! ОСТАВКА!”

Кольо Босия гладува вече 21 дни в знак на протест срещу мафията и корупцията, превзели транспортното министерство и държавата ни. Бачо Кольо е готов да пожертва собствения си живот в тази битка. Битката срещу злото и битка за събуждане на гражданското общество. Той вярва, че в българите е останала искрица стремеж към справедливост и се опитва от тази искра, чрез собствената си саможертва за всички нас, да запали огъня на свободата. Да пробуди духа български и да върне вярата в душите ни, че можем да променим живота и държавата си към по-добро, като се изправим срещу мафията, която ни убива и ограбва!

Кольо Босия няма да се откаже и няма да спре, докато тялото му угасне. Единстеният начин да го съхраним и да спасим живота му е, като помогнем да постихне целите си. Една от целите му е оставката на министър Московски – пряко отговорен за корупцията в ДАИ и транспортното министерство, за хилядите купени шофьорски книжки, за хилядите жертви по пътищата. За хилядите българи, загубили живота си заради кроумпираните и некадърни управници, превърнали държавата ни в гробище!

И аз вярвам, че има будни и непримирими българи, които ще застанат до Кольо Босия! Че има Човеци сред нас.

БОЕЦ стоим до Босия и благодарим на всички подкрепили го досега! Това е обща битка на гражданите срещу мафията!
Поклон и респект пред духа и силата на Николай Колев – Босия!

Поклон и пред Вас, смели българи, за куража да се изправите до него!

Георги Георгиев

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА
#ЖивотЗаБосия
#ОставкаМосковски

One Comment »

 • Димитър Кръстев said:

  Да се повтаря ходът на Махатма Ганди в българските условия е пълен абсурд!
  Да се прави опит за нанасяне на “морални шамари“ и да се влияе с морални, емоционални и романтично-наивни действия на хора, които като гниди са се окопали във властта ИМЕННО защото не притежават нито съвест, нито доблест, нито чувство за справедливост…с една дума НИЩО от онова, на което се разчита, че би ги накарало да преосмислят действията си и то под влияние на такъв почти налудничав уличен протест, е проява на неадекватност и късане на връзката с действителността!
  Да си представим какво би станало, ако този протест е успешен! Московски се признава за виновен, подава си оставката, извинява се на хората, връща парите и отива в затвора или се отдава на обществено-полезен труд, за да компенсира вредите,които е нанесъл. Да допуснем че тази фантастична картина се реализира. Какво ще бъде посланието към следващото правителство: внимавайте какво правите, защото утре 20 души на улицата, заплашвайки с гладна стачка, ще ви накарат да се разкайвате и да подадете оставки!
  Има ли някой, който да не е освидетелстван и да ми заяви, че това може да се случи?
  Да подкрепяш един весел самоубиец в неадекватните му действия във връзка с макар и правилната му кауза е все едно да му помагаш да се хвърли от висока сграда или да си сложи въжето на шията. “Залудо работи, залудо не стой“ не е лозунг на човек, който иска да постигне ясна цел!

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.