2024-04-19

1 thought on “Живот за Босия срещу Оставка

  1. Да се повтаря ходът на Махатма Ганди в българските условия е пълен абсурд!
    Да се прави опит за нанасяне на “морални шамари“ и да се влияе с морални, емоционални и романтично-наивни действия на хора, които като гниди са се окопали във властта ИМЕННО защото не притежават нито съвест, нито доблест, нито чувство за справедливост…с една дума НИЩО от онова, на което се разчита, че би ги накарало да преосмислят действията си и то под влияние на такъв почти налудничав уличен протест, е проява на неадекватност и късане на връзката с действителността!
    Да си представим какво би станало, ако този протест е успешен! Московски се признава за виновен, подава си оставката, извинява се на хората, връща парите и отива в затвора или се отдава на обществено-полезен труд, за да компенсира вредите,които е нанесъл. Да допуснем че тази фантастична картина се реализира. Какво ще бъде посланието към следващото правителство: внимавайте какво правите, защото утре 20 души на улицата, заплашвайки с гладна стачка, ще ви накарат да се разкайвате и да подадете оставки!
    Има ли някой, който да не е освидетелстван и да ми заяви, че това може да се случи?
    Да подкрепяш един весел самоубиец в неадекватните му действия във връзка с макар и правилната му кауза е все едно да му помагаш да се хвърли от висока сграда или да си сложи въжето на шията. “Залудо работи, залудо не стой“ не е лозунг на човек, който иска да постигне ясна цел!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *