Home » Авторски страници

Смущаващи нередности в документите на БАБХ за странджанските села

2018.07.30 Няма коментари
Spread the love

Репортаж на Радио 999 от Болярово от вчера, 29.07.2018 г.

Смущаващи нередности в документите на Българската агенция за безопасност на храните /БАБХ/. В репортажа са показани някои документи без подписи и печати. В други документи под различни имена се вижда един и същи подпис. В трети документи няма данни за населеното място и за собственика на животните. 

В протоколи за ферми от с. Воден и с. Кости, които също са показани в този репортаж, е отбелязана опция за надзор на животните, не за евтаназия, каквото беше извършена поголовно в странджанските села.

Защо се опитват да ни заблудят и не мога да разбера кой ще спечели от това? Ние сме съмняваме в институциите и в техните ръководства. В тези резултати и тези съмнителни проби” – казват пред репортера на Радио 999.

“Искат да ми вземат втора проба, но не ми предоставят документ от първата” – казва фермерката Ани от Болярово.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.