Home » Авторски страници, политика

Босия – ден 24

2018.07.06 Няма коментари
Spread the love

Протестът пред Парламента днес, 6 юли 2018 г. (видеа)

Николай Колев – Босия и граждани, които го подкрепят, и днес бяха пред Парламента. Босия, който 25-ти ден е в гладна стачка, беше на инвалиден стол. За разлика от вчера, зоната около сградата на НС бе отцепена с широк периметър, което според полицаите, които охраняваха протеста, се дължало на държавно мероприятие. Протестиращите започнаха да обикалят по границата на този широк периметър, държейки в ръце националния флаг. 

Видеозаписите от протеста са на Ивайло Илиев.

Днес имаше и пресконференция в БТА на приятели и съмишленици на Николай Колев – Босия. Какво казаха Вихрен Михайлов, адв. Диньо Бозаджиев, Димитрин Вичев, Кирил Чуканов, Манол Глишев и другите участници в брифинга може да се види ТУК

А ето какво е написал вчера вечерта в блога си Николай Колев – Босия. Той е публикувал два текста, единият от които е отговор на писмото на президента Радев. В този текст се казва:

“В писмото ми декларация бях поискал среща с вас, за да ви докажа с документи и факти за организираната престъпна група, създадена и подкрепяна от криминално проявеното лице Московски. Това щеше да ви даде основание да свикате Съвета по национална сигурност, за да престанат убийствата и осакатяването на хиляди невинни български граждани. Във вашия отговор няма и дума за това!
Накрая вие се обръщате към мен да прекратя гладната си стачка, но не споменавате нищо за условията, които съм поставил. Ако вие се бяхте обърнали към Парламента с въпросите дали ще уважат моите искания – разбирам, но вие не правите нищо такова. Явно смятате, че аз при вашия отговор ще подскоча до небето от кеф, че сте ми написали едно възглупаво писмо, и веднага ще си поръчам порция кебапчета, шопска салата и отлежала гроздова.”

Вторият текст е свързан с министъра на транспорта Ивайло Московски, когото Босия обвинява в лъжи. Ето какво пише Босия:

“Първата лъжа е, че при срещата ни миналия понеделник съм показал документи само за годините 2013-14 години. Това категорично не е вярно. Да не говорим, че документите, които имам, са взети от неговото министерство. Т. нар.”Клиники” се създадоха именно по негово време и, ако продължава да се прави на разсеян, ще го дам на съд!

И как така аз имам документите, а той, министърът ги няма? Кой от нас двамата, всъщност, е министър? Ако администрацията му не работи добре и не му дава необходимите документи, или той не им обръща внимание. И в двата случая трябва незабавно да подаде оставка, поради некадърност или прикриване на тежки престъпления.

Лъжа № 2.
Той бил създал невъзможност да се продават книжки и изпити на неграмотници и неумели водачи. Това правели кипърски и белгийски фирми… Истината, че това го правят български банди, свързани с министерството му с фалшиви печати!

Трета лъжа!
ИА “АА” не допускала купуването на изпити и книжки!
Много гнусна лъжа!
Сега няма да разкривам моите документи, но самият факт, че избитите и осакатените се увеличават, означава, че т. нар. “мерки” или не се изпълняват, или са неефективни, или и двете.

Четвърта лъжа!
Че арестуваните през 2017 г. били възстановени, защото “нямали влязла в сила присъда”. Това е толкова гнусно и тъпо, че само изключително елементарен индивид с особено нисък интелектуален капацитет може да го измисли. Защо, тогава, директорът на ДАИ – София Кънчо Димитров беше дисциплинарно уволнен, без изобщо да е даван на съд? Защо служителят Иво Кръстев беше уволняван ЧЕТИРИ ПЪТИ!!! без да е даван на съд?”

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.