Home » Авторски страници

Англоезични сайтове за изявления на Мел Гибсън в Лондон, обвиняващи Холивудските елити

2018.02.22 Няма коментари

“Мел Гибсън: Холивудските елити „убиват невинни деца и пият тяхната кръв“. Филмовата звезда освирква педофилския пръстен на развлекателната индустрия.”

Това пише сайтът Exposinggovernment.com в своя публикация от декември миналата година, като се позовава на изявления на Гибсън след гостуване в известното шоу на BBC „The Graham Norton Show“, казани зад кулисите, пред гостите на това шоу. Материалът е публикуван и в други англоезични сайтове.

По-долу може да се прочете този материал, преведен на български. 

В шокиращо изложение филмовата звезда Мел Гибсън разобличи епидемията от “паразити”, които “контролират Холивуд” и са въвлечени в пожертване на деца и педофилия. Звездата на “Смъртоносно оръжие” каза, че “всяко студио в Холивуд е купено и платено с кръвта на невинни деца”, добавяйки, че “най-ценната валута там е бебешката кръв.” Докато е в Лондон, Англия и представя последната си роля в „Домът на татко 2“ /”Daddy’s Home 2″/ (б.р.: актьорът е бил в Лондон в края на миналата година), Гибсън описа елита на развлекателната индустрия като “враг на човечеството”, който се “наслаждава на кръвта на невинни деца”. Той каза, че ключовите играчи във филмовия бизнес “се стимулират чрез разрушаване на детския храм”, понеже те “преуспяват чрез разбиване на всяко дадено от Бога табу, познато на човека.”

“Те имат крещящо незачитане за доброто на хората. Унищожаването на човешки живот е просто игра за тях – колкото повече болка могат да причинят, толкова по-добре за тръпката.” Децата просто са питателни за тях. “Те се наслаждават на болката и страха, а колкото по-млади ги изпитват, толкова по-добре.” “Тези хора следват собствена религия и я използват за морално напътствие.” „Това не са религиозни учения, за които някога сте чували“. „Те извършват свещени ритуали, които са болни и напълно противоречат на моралната тъкан, която свързва повечето патриотични американци“. “Най-лошата част: в Холивуд това е всеизвестна тайна и всички искат да са в играта”.

Колаж: Wuc-news.com

Мел Гибсън се появи на британското праймтайм шоу на BBC – „The Graham Norton Show“ в петък (б.р. – става въпрос вероятно за гостуване на Гибсън в това шоу в края на ноември м.г., когато представя новия си филм “Daddy’s Home 2”), където актьорът ветеран отговори на въпросите на шокираните гости в зелената стая зад кулисите след появата му, относно истинската природа на холивудските “елити”. Той обясни как са го били включили в черния списък от олигарсите на Холивуд през 2006 г., за да изрази мнението си за индустрията, която се сблъска с либералната си програма. Той каза, че оттогава “работи извън системата”, което му дава нова перспектива, подчертавайки:

“Трудно е за разбиране, знам, и съжалявам, че аз съм този, който разбива представите ви, но Холивуд е институционализиран педофилен пръстен.” Те използват и злоупотребяват с децата за собствените си болни “духовни убеждения”, ако даже може да ги наречете такива.“ “Аз самият не разбирам напълно това, но те жънат тези деца, за да се зареждат с енергия, и се наслаждават на кръвта им.” Те не го и правят милостиво, а ги изплашват, преди да ги жертват.

“Колкото по-невинно е детето, толкова по-ужасни са, толкова повече му се наслаждават”, казва звездата на „Смело сърце“. “Какво означава това?” „Те не го правят като някаква форма на художествен израз: събират кръвта на децата и ядат плътта им, защото си мислят, че им дава някаква “жизнена сила”. “Ако детето страда умствено или физически, когато умира, тогава това им дава „свръх жизнена сила“. “Аз не разбирам защо го правят, но точно това правят.” „Повечето от нас имат морален компас, който ни води през живота, нали? Тези хора нямат това, или ако го направят, то сочи в обратната посока.”

Гибсън, който е прекарал последните 30 години в холивудския режимq казва, че йерархията на индустрията “процъфтява в злоупотреба, болка, изтезания, стрес и страдание”. Според Гибсън желанието да се причини такава злоупотреба не е ограничена само до елита, но само “тези от върха на хранителната верига могат да си позволят такъв лукс”, “макар че това е “цел за повечето хора в индустрията”.

“Холивуд е потопен в кръвта на невинни деца”. Препратките към педофилията и канибализмът винаги са били там, но в продължение на години те са били загадъчни или символични. “Бях запознат с тези практики в началото на 2000-те и бях заплашен със сериозни последствия, ако започна да говоря. И не само за кариерата ми; имам предвид, че животът ми ще е застрашен, животът на семейството ми ще бъде в опасност.” Едва сега мога да говоря за това, тъй като тези хора, тези ръководители на индустрията, всички са вече мъртви”. Те виждат кръвта на сексуално насиленото дете като “върховна награда” и казват, че е “силно обогатена”. Бебетата са като “премиум валута” и имат по-висока стойност от всичко друго, за което можеш да се сетиш: наркотици, хайвер, каквото ти скимне. “Те буквално търгуват тези деца като валута за предпочитания, филмови роли, рушвети…”

Според Гибсън, това извращение не е само скорошно, а в Холивуд е трайно утвърдена поколенческа култура и е много популярно, както сред мъжете, така и при жените. “Това не е нещо ново и се практикува още от основаването на Холивуд.” Ако изследваш това явление, ще се окажеш в сенките на всяка тъмна епоха в историята. “Тези тъмни, многоизмерни окултни практики са били извършвани в тайни общества в продължение на стотици години. Те използват Холивуд за социално програмиране и контролиране на мозъка, и тяхното послание се прожектира в психиката на американския народ… На всички хора”.

.

Източник: Exposinggovernment.com

Превод: Николай Гусев

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.