Home » Авторски страници

Кризисен ПР

2018.01.29 Няма коментари
Spread the love

Снимка: Фрог нюз

Днес и двете частни национални телевизии в България бълваха всякакви дивотии, за да оправдаят дебилността на управляващите по отношение на мръсния въздух.

Първо някакво докторче-пулмолог се изказа, че от месец имало пациенти, които идвали с някакви измислени симптоми, които обяснявали с мръсния въздух. Сигурна съм, че докторчето има такива пациенти, които са хипохондрици и не моЕ да се каже, че само “истерията” на медиите с темата мръсен въздух е предизвикала посещения при доктор.

Втората опорна точка беше, че 4 цигари били по-вредни, отколкото дишане на софийски въздух за 24 часа. То хубаво, ама пушенето е личен избор, докато софийският въздух трудно може да го спреш, не е като цигарите.

Третата опорка беше, че колите замърсявали далеч по-малко, отколкото печките на дърва. Вероятно е така, обаче надали цяла София се отоплява на дърва, но пък цяла София кара коли, та и по 2-3 членове от семейство.

Клетите управляващи не желаят да си признаят и предприемат адекватни действия, а заливат обществото с числа, като “100 мерки, предприети от Софийска община срещу мръсния въздух”.

Моля ви се, не всички работим в държавна и общинска администрация, та да вярваме на митове и легенди!

 

Стела Николова

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.