Home » Jokes, Авторски страници

The day after B.B.

2017.08.25 Няма коментари

Илюстрация: Вudha2.blog.bg

В Холивуд са майстори на катастрофическите филми. Какъв е животът на Земята след изригването на мега вулкан, след опустошително земетресение, след нова ледникова епоха, след ядрена война, след биологическо заразяване с вирус-убиец или след сблъсък с метеорит… При всички сценарии, резултатът е общо взето един и същ. Драстично намаляване на броя на нормалните човешки единици. Засилено проявление на всевъзможни изроди, които посред бял ден, без причина пребиват деца и жени (като в Бургас и Несебър), или пък ритат незрящи (като в Слънчев бряг). Задължително огромни групи от населението са принудени да бягат от зоната на смъртта. Народът гине, оцеляват само банди, които въз основа на правото на бухалката разпределят порциите храна, вода, гориво.

Илюстрация: Вudha2.blog.bg

От Меката на киното изтече информация, че се подготвя нов хит с работно заглавие „След управленията на Бойко Борисов“. Нашият премиер-слънце щял лично да играе всички главни роли, в това число и ролята на катаклизма. Ето ви няколко тайни от сюжета на филма: Според анализ на Евростат, цитиран от БТА, след управленията на Б.Б. броят на българите, тънещи в нищета, се увеличава. Всеки трети български гражданин „живее“ в тежки материални лишения, 2,5 милиона души – 35% от населението не могат да се хранят редовно и не могат да си плащат ежемесечните сметки. След управленията на Бойко Борисов, България е най-корумпираната и най-бедната държава в Европа, а свободата на словото е безвъзвратно умряла. Медиите са изцяло подвластни на управляващите. Във всяка медия има поне по една шефка като Дарина Сарелска или Бетина Жотева, които решават кое е Бойко-угодно и кое не. След управленията на Б.Б. говорим за Геноцид в България – 2,5 милиона българи са подложени на системно унищожение – „системна невъзможност да си плащат сметките и да си купуват храна“ (цитат от доклада на Евростат). След управленията на Бойко Борисов няма нито един министър, нито един висш политик или магистрат, който да е осъден за корупция. И това е в България – страната, официално обявена за най-корумпирана в Европа.

Колаж: Afera.bg

След управленията на Бойко Борисов имаме стотици хиляди негови речи и обещания за борба срещу корупцията. Имаме и орди от спец-звена, спец-съдилища, спец-прокуратури, БОРКОР-ове, комисии, агенции и прочие страшилища, борещи се сами със себе си. След управленията на Бойко Борисов лъжата вече е истина, а истината – лъжа. Нагаждачите са „патриоти“, тарикатите – „националисти“, а търговията с плът вече не се нарича проституция. Нарича се политика. След управленията на Бойко Борисов в България е на почит смяната на пола (за справка – вижте политическите травестити Болен, Далавери, Прасчо, Антон Тодоров, Тома Биков, Дудуков, Яне Янев и др.). След управленията на Б.Б. в България има специфични магистрали – вълнисти, бъбунести, дупчести…

Опа! Горещи новини. Холивуд е докопан от дългата ръка на СЕМ и Бетина Жотева. Филми няма да има. Точка.

 

Ивайло Зартов,

30 юли 2017 г.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.