Home » Авторски страници, българи зад граница

Лятна Чуднотека – 15 юли 2017

2017.07.17 Няма коментари
Spread the love

IMG_5425

На 15-ти юли най-малките участници в лятната Чуднотека „Малката България ‘2017“ отидоха на пътешествие в света на легото, където се забавляваха, строиха и сглобяваха от най-обикновени парченца лего най-необикновени причудливи форми.

13

14

По същото време по-големите деца посетиха детски музей с интерактивни изложения, където експериментираха с вода, въздух под налягане, гравитация, магнитни полета и други.

18

16

Времето лети, когато се забавляваш, и ето че неусетно наближи последният ден от лятната Чуднотека – 22-ри юли. За този ден в програмата са включени изработване на проекти от лего конструктори, спортни игри с родители, състезание „Мама, татко и аз“, творчества и много забавления за всички малки, големи и още по-големи участници.

20

С обич, старание и всеотдайност учителите и директорите от „Малко българско училище“ организират този единствен по рода си детски лагер в района на Чикаго, за да бъде лятото на децата още по-вълшебно и незабравимо.

15

.

Соня Герджев

Още снимки от събитието:

199

22

21

19

17

11

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.