Home » Jokes, Авторски страници

ПатрЕотични новини

2017.07.24 Няма коментари
Spread the love

U1_ns45

Вече три месеца правителството и Народното събрание работят за образа на Бойко – спасителя. Пояснявам: някой предлага нещо дебилско, а Бойко го отхвърля, освен в съдебната реформа, където Цацаров пише закони!

Спокойна съм, обаче, защото туризмът в България ще се рекламира с билбордове в Ню Йорк и Лас Вегас.

Очаквам догодина да ни залеят поне 100 мЕлЕона американски туристи и най-сетне да се спасим от имиджа на руска морска провинция.

Колаж: faktor.bg

Колаж: Faktor.bg

Цацаратурата се страхува до смърт от разпит на Цветан Василев, иначе нямаше да се дърпа на съвсем законната процедура за разпит с видео-конферентна връзка, а и ако бе разпитан, Василев щеше да даде материал за около 150 хиляди страници обвинителни актове, в които да присъства по-голямата част от политическия ни “елит”!

Цецоу похвалил коалиционния патрЕпартньор за леката работа с тях. Това хич не звучи като комплимент, а Цецката на правосъдието изкриви до неузнаваемост термина “в интерес на обществото”, но пък какво да очакваме от човек, който смята, че правата на отделната личност не трябва да са пред “обществените”, разбирай герберските!

Untitled

Някой да знае къде е “заминалият” Пеевски? НЕ, че цацаратурата го търси да го разпита за КТБ…?!

 

Стела Николова

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.