Home » Авторски страници

Представяне на “Часовниковата кула” във Велико Търново

2017.06.02 Няма коментари
Spread the love

На 8 юни 2017 г., четвъртък, ще има представяне на литературния сборник “ЧАСОВНИКОВАТА КУЛА” във ВЕЛИКО ТЪРНОВО. Представянето ще започне от 17 ч. местно време в арт-клуб “ТАМ” в старата столица, на ул. “Марно поле” № 2А.

Представянето на “Часовниковата кула” в Търново се организира от Симеон Коев, който е един от авторите в сборника, заедно с Таня Мезева, Дочка Василева и Петър Пацев, които също са заявили участие във Великотърновската премиера. Възможно е дистанционно включване по Скайп, по време на това представяне, и на други автори.

Untitled1

Припомняме, че “Часовниковата кула” е вторият литературен сборник, подготвен за издаване от нашия редакционен екип. Той съдържа разкази и стихотворения на 70 български автора от три континента. Софийската премиера на книгата се състоя на 1 май т.г. и на нея успяха да дойдат автори от разни краища на страната и света.

И първият ни литературен сборник – “Черга пъстроцветна”, и вторият – “Часовинковата кула”, както и други книги, могат да бъдат отворени и прочетени в пдф формат в нашата книжарница със свободен достъп Books.Eurochicago.com.

Желаем успех на представянето на “Часовниковата кула” във Велико Търново и благодарим на организаторите за инициативата и усилията им.

Симеон Коев на софийската премиера на "Часовниковата кула"

Симеон Коев на софийската премиера на “Часовниковата кула”

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.