Home » Авторски страници

Юридически консултации за правни проблеми в България

2017.02.15 Няма коментари
Spread the love

Уважаеми читатели, Еврочикаго отваря нова рубрика, наречена „Юридически консултации“. В нея всеки сънародник зад граница, който се нуждае от съвети във връзка с правни проблеми в България, може да се обърне с въпроси, чрез нашето издание, към адв. Петко Петков от Софийска адвокатска колегия. Въпросите си може да изпращате на редакционния ни имейл – [email protected].

27

След като адв. Петко Петков отговори на Вашите въпроси, тези отговори ще бъдат публикувани в Еврочикаго. Извършените по този начин юридически консултации ще са безплатни и ще могат да бъдат в услуга не само на читателите, задали свои въпроси, но и на всички наши читатели, тъй като ще са публично достъпни. Въпросите за тази рубрика, които се получат на редакционния ни имейл, ще бъдат публикувани след това заедно с отговорите, като имената на задалите ги ще бъдат означени с инициали.

При желание, бихте могли да се свържете и директно с адв. Петков – e-mail: [email protected]тел.: +359 885 630 713, но тогава консултациите, от които се нуждаете, ще бъдат извършени, според както се договорите със самия адвокат.

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.