Home » Авторски страници, българи зад граница

Празненство в “Св. Иван Рилски”

2017.02.07 Няма коментари
Spread the love

На 18 февруари т.г., събота, от 7 ч. вечерта в салона на църквата “Св. Иван Рилски” в Чикаго ще има празненство. То се организира във връзка с празнуването на Свети Трифон Зарезан и Свети Валентин. Тези двама сметци се честват, както е известно, в един и същи ден, макар и в календарите на различни християнски църкви, същата седмица на 14-ти, преди съботата 18-ти.

16523632_10211578714012479_1580096135_o

На празненството ще има музика, танци, забава, богата трапеза и изненади. Алия и Тони ще пеят на живо. Кувертът е $ 20. Всеки, който желае да отпразнува със сънародници дълбоко вкоренения в българската традиция празник на Св. Трифон Зарезан, както и празника на Св. Валентин, който е станал традиция не само в страната, в която живеем, но вече и в България, е добре дошъл.

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.