Home » Авторски страници, политика

Христо Иванов с политически проект “Да, България”

2016.12.10 Няма коментари
Spread the love

Бившият правосъден министър Христо Иванов излезе с нов политически проект. Той няма да е по традиционните представи за политическа партия, а ще разчита на силни личности и на мрежа от структури. По неофициална информация, новата формация, ръководена от Иванов, ще бъде учредена в края на тази или в началото на следващата година.

Христо Иванов по време на дискусията

Христо Иванов по време на дискусията

Христо Иванов организира вчера дискусия във връзка с новия политически проект, която се проведе под надслов “Има ли българска мечта?”. На дискусията дойдоха Радан Кънев, Трайчо Трайков, Мартин Димитров и Петър Славов, както и бизнесменът Иво Прокопиев. Новата партия няма да е задължително дясна, а е замислена като формация, която да даде път на нови лица в политиката. 

“Важна е енергията за политическо действие, политическите действия са само две – да напуснеш властта и да вземеш властта. Христо Иванов показа, че може да я напуска, надявам се тези хора заедно да покажат, че могат и да я взимат. Вярвам, че оттук нататък вървим заедно” – каза Радан Кънев.

“Без политическо действие няма да се справим с проблемите с корупцията. Партията трябва да бъде отвъд дясното, отвъд тясно партийното. Целта ни е да се явим на следващите избори. Финансово стоим самите ние. Разбира се, ще разчитаме на подкрепа на чистия бизнес” – обясни лидерът на новата партия Христо Иванов.

Политическата партия на бившия правосъден министър ще се казва „Да, България“. В ръководството й ще влязат доц. Кристиян Таков, както и тенисистката Мануела Малеева.

По-долу може да се види видеозапис от дискусията, организирана от Христо Иванов във връзка с новия политически проект “Да, България”.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.