Home » Jokes, Авторски страници

Кой е по-по-най – кандидати за държавен глава

2016.09.28 Няма коментари
Spread the love

БГ президентски избори ‘2016

Илюстрация: Станислав Иванов

Илюстрация: Станислав Иванов

Ми това е, драги зрители. Убедена съм, че сте мотивирани на мига да хукнете към урните и да подкрепите тези лъчезария, тези красиви умове, тези същите бъдещи железни главнокомандващи нашата мощна армия и царе на фината дипломация, и да повярвате, че светлите бъднини са именно в тези и ничии други ръце.

Не вярвайте на социолозите, които ви внушават, че никому неизвестният още кандидат на ГЕРБ е вече победител в неравната битка – ще излезе, че вотът е предрешен, обаче нали не е нещо ново за вас, драги зрители, че той резултатът винаги е като хрониката на една предизвестена смърт, щото не е важно кой как гласувал, а кой брои. Кой още разправяше за демокрация, за лидери, за дебат, за опозиция… не чувам нищо напоследък, освен мекия пукот на клавиатурата.

те Като стана дума за опозиция, левите май съвсем се оляха, щом след всичките мераклии и Александър Томов – Лупи е затръгвал да ни става глава на държавата, на територията де, пак се обърках, щото то за държава тук е вече еретично да се споменава. То е срам и за опозиция да се говори, де.

А,впрочем не е ли вярно, че всички са изтръскани от ръкава на лявото, знаем си стоката. Безалтернативно стана някак, безнадеждно. Вижте ги тези от снимките и после proud to be bulgarian. После защо първолаците тази година били с 14 000 по-малко по причина на емиграцията; ми догодина отсъстващите от клас ще са два пъти повече. И има да разтуряме седенките. Поради липса на участници.

 

Вилдан Байрамова

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.