Home » Авторски страници

Стела Николова: Хроника от недържавата

2016.05.31 Няма коментари
Spread the love

Последните 24 часа:

Снимка: Mediapool

Снимка: Mediapool

БСП се поклони на Тодор Живков. Нов лидер – стар подход. Обновяването на Столетницата върви по старите пътеки със старите лица 🙂 .

Сарафов – зам.-главен прокурор все още, реши да се кара на най-големия съд в БГ – Софийска градски съд, понеже там имат за председател един човек, готов на всичко, за да се бори за независима съдебна власт.

Сарафов поиска отвод на всичките 144 съдии от СГС по делото на полицай Ценова срещу него.

Председателят на съда му отговори подобаващо, като му каза да си припомни правото, и че отвод на съдия се иска за всеки поотделно, та Сарафов да си помисли дали иска толкова да отложи делото на полицайката.

Войната на силите на мрака – цацаратурата, със силите на независимата съдебна власт, продължава.

Цацаратурата вчера отлюспи една гнила ябълка, подала оставка заради висока захар.

Софийска окръжна прокуратура, призвана да се бори с корупцията по най-високите етажи на властта, остана без глава.

Така, така.

ЕК няма да може да бъде заблудена и понеже цацараторът трябва да им навре в очите виновник, решиха това да е Христо Динев.

Е, ама не е само той бе, драги цацараторе!

*

Туск днес казал, че може да се разпадне ЕС.

Г-н Туск, удръжте поне до проверката на нашата цацаратура и ако излезете със задължителни препоръки за пълно реформиране, ще приближите един народ с една крачка повече до справедливостта.

Дано не се разпада ЕС, защото през социализЪма не станАхме 16-та република, ама сега Гоце може да ни спретне един кримски референдум и да се окажем в Руската федерация с генерал-губернатор – Гоце начело.

Суверенът е загубил всякакви съпротивителни сили, всякакво чувство за самосъхранение и се е отказал от борбата за Родината, като я е предал на тъпи и алчни властници, който се хранят с измършавялото тяло на недържавата като марокански скакалци.

Днес мернах някъде, че САЩ насочили бежанците от Турция към Гърция, защото България просто не е в състояние да поеме каквото и да. Тук вече няма нищо за крадене, освен еврофондове и заем след заем, да вървим към все по-голямата стабилност на дълговата спирала.

Пенсионните фондове предлагат 9 начина за изплащане на пенсии и не са съгласни с ВладитУ (финансовия министър Владислав Горанов – б.р.) да оставят наследниците на пенсионер без мизерното наследство от втората му пенсия.

Никой не казва с колко души е намаляло населението на територията само от вчерашния ден, но няма да са по-малко от 100.

Добре, че имаме туризъм, че иначе самолетите щяха да имат само терминал – заминаващи.

Добър ден от недържавата!

 

Стела Николова

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.