2024-04-20

6 thoughts on “Апостолът на сигурността

  1. Не бъркайте Чергар Странник и това, което пише той, с разни продажни автори, които се правят на „изследователи“ и на гърба на жертвите на предците си искат или евтина момента слава, или пък имат и материални стимули. В сайта Невероятно.инфо, впрочем, изрично е записано, и с подчертани на места изрази в червено, следното: „Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността.“

  2. Podobni parodi ,no javno iskashti, da budat istoriko vjarni tvori Stefan Zanev,kato sam zajavjava,4e nebil istoriko kompetentna li4nost,no stjal ga gi pishe,javno 4e lipsva moral i etika,zashtoto napisanoto po tozi na4in,se vuzpriema,kato istori4eska istina ot goljama,4ast ot bulgarite i se zape4atva v tjahnoto suznanie,kato takava.

  3. Разбира се, че тази история не е вярна, а е художествена измислица. Тя затова е и публикувана в раздела „Литература“, ако някой е забелязал. Разбира се, че това е една художествена провокация към мисленето ни, която явно не всички са разбрали.

  4. Професоре, направо ще ме съсипете от смях. Наистина ли не различавате художествена пародия от художествен биографичен разказ?
    Чергар Странник пише много пародии и е страшно добър в тази си дейност. А тук в този му разказ ясно проличава пародията на българската политическа класа с нейната маринетъчна функция, османска администрация и претенции за самогероизация, като спасители на България.
    Още веднъж от мен браво на Чергар Странник!

  5. Izklu4itelno naivno,ako tazi istoria izobshto e vjarna.
    Za levski,ne sa neobhodimi literaturni izmislizi,a realni faki ot zivota mu,kakto i za H,Botev i do tozi moment lipsva istinata za gibelta na dvamata,kakto i fakti ot zivota im,pak pod4ertavam ne hudozestveni izmislizi.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *