2024-03-19

42 thoughts on “Как да проверяваме трудовия си стаж в България сами

  1. Много безрезултатни опити от моя страна да проверя стажа си с код от НАП.
    НИТО С НОВАТА ВЕРСИЯ НИТО СЪС СТАРАТА.

  2. Толкова неграмотно създаден, абсолютен блокажи,при всички почти полета труден достъп и накрая никаква информация
    Пълен абсурд
    Губене на време и нерви

  3. Как да получа информация за трудов стаж преди 1997?

  4. За съжаление все още има проблеми с проверката на пълния стаж, вписването на работните места преди 1989 година, както и е налице огромно количество бумащина. И на всичкото отгоре – всеки сам трябва да се спасява…

  5. Искам да зная,признава ли се Висшето образование за стаж,завършил съм ВМЕИ-ВАРНА

  6. Не, но ще се радваме ако някой от читателите ни напише отговор. Ще го публикуваме.

  7. Ако имате идеа за архив на трудов стаж и ведомости за предприятия в София ,моля да пишете.Голямо тичане без ползи.

  8. Здравейте,имам същия проблем трудов стаж преди 1997г.узнахте ли къде има орхиви моля Ви да пишите.

  9. моля да ми бъде обяснено как да си видя трудовият стаж след като имам пик код не съм допускан да си проверя цялостният трудов стаж дава ми по години на осигуряване но има и месеци които ми се губят в написаното в ной липсващи месеци по години проверка но общият трудов стаж не мога да си проверя защо след като имам пик код

  10. Имам ПИК кода но не мога да проверя трудовия си стаж преди 1997 година по Интернет?Как да го направя като на страницата на НОИ излиза само 97 до тази 21 година?

  11. Трудов стаж от 1996

  12. Как да го проверим за годините преди 1997г.?

  13. Днес си взех ПИК от НОИ . Но ,за съжаление , постоянно ми изписва несъответствие между ЕГН и ПИК . Тези неразбории могат да те докарат до лудост ! И как да си видя целия трудов стаж , като няма информация за годините преди 1997 ?

  14. Няма къде да се провери целия стаж,дори когато си го вкарвал официално,с тр.книжки и док.ОТИВАШ да подаваш за пенсия и ти не знаеш колко да доплатиш и няма кой да ти каже.Тел.справки няма реално,защото не казват нищо за лични данни и се въртиш като луд.За сведение -в испанския сайт мога да си проверя всичко,по тел.-също.В България реално нямаме електронни услуги.Възмутена съм.И доволна,че преди 18 год.избрах Испания.

  15. Ако не знаете половината държавни агенции в Бълария нямат представа какво се случва заради начина на опресняване на данните. Скоро ми се наложи да правя справка в НАП за задължения на фирма и се оказа, че справка онлайн и справка на място в клон наНАП се различават. После поисках още 1 справка – и тя различна. Внимавайте с информацията, че поради тяхната собствена некадърност и кражби накрая на вас ще сложат глоби за най-различни неща.

    За стажа също съм виждала разминавания офлайн и онлайн и съвета ми е да взимате всички възможни справки за доказателства, ако ви се наложи. Иначе и аз искам да видя как да проверя стаж преди 1997-ма(не за мен, за мои близки), но не откривам как и това наистина би било полезно като инфо, ако допълните статията.

  16. Това е хубаво всеки сам да може да си провери трудовия стаж
    Ама как да го проверим за годините преди 1997г.??????????

  17. Всичко чудесно, само дето всичко става с ПИК, а как да се снабдиш с него изглежда е най-голямата тайна в сайтовете на НОИ и НАП. В сайта на Social security administration например има ясни и подробни указания за това, как да си направиш електронен достъп. Процедурата отнема около три минути. В българските сайтове ми предлагат телефонен номер за технически справки. Бих запитал организаторите на този проект подготвени ли са за три милиона обаждания с въпрос как да си направим ПИК? Не е ли по лесно за всички това да става по компютърен път?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *