8 коментара

 1. Анна Маринова Илиева
  2020-04-09

  Как да го проверим за годините преди 1997г.?

  Отговор

  • Таня Димитрова Сирмова
   2020-04-10

   Трудов стаж от 1996

   Отговор

 2. Антоанета Грозданова
  2020-02-12

  Днес си взех ПИК от НОИ . Но ,за съжаление , постоянно ми изписва несъответствие между ЕГН и ПИК . Тези неразбории могат да те докарат до лудост ! И как да си видя целия трудов стаж , като няма информация за годините преди 1997 ?

  Отговор

 3. MAGDALENA
  2018-11-25

  Няма къде да се провери целия стаж,дори когато си го вкарвал официално,с тр.книжки и док.ОТИВАШ да подаваш за пенсия и ти не знаеш колко да доплатиш и няма кой да ти каже.Тел.справки няма реално,защото не казват нищо за лични данни и се въртиш като луд.За сведение -в испанския сайт мога да си проверя всичко,по тел.-също.В България реално нямаме електронни услуги.Възмутена съм.И доволна,че преди 18 год.избрах Испания.

  Отговор

 4. Елица
  2018-08-13

  Ако не знаете половината държавни агенции в Бълария нямат представа какво се случва заради начина на опресняване на данните. Скоро ми се наложи да правя справка в НАП за задължения на фирма и се оказа, че справка онлайн и справка на място в клон наНАП се различават. После поисках още 1 справка – и тя различна. Внимавайте с информацията, че поради тяхната собствена некадърност и кражби накрая на вас ще сложат глоби за най-различни неща.

  За стажа също съм виждала разминавания офлайн и онлайн и съвета ми е да взимате всички възможни справки за доказателства, ако ви се наложи. Иначе и аз искам да видя как да проверя стаж преди 1997-ма(не за мен, за мои близки), но не откривам как и това наистина би било полезно като инфо, ако допълните статията.

  Отговор

 5. Димитрова
  2018-08-10

  Това е хубаво всеки сам да може да си провери трудовия стаж
  Ама как да го проверим за годините преди 1997г.??????????

  Отговор

 6. Sevgin Yordanov
  2017-05-28

  Vsichko e chudesno.

  Отговор

 7. Виктор
  2015-12-07

  Всичко чудесно, само дето всичко става с ПИК, а как да се снабдиш с него изглежда е най-голямата тайна в сайтовете на НОИ и НАП. В сайта на Social security administration например има ясни и подробни указания за това, как да си направиш електронен достъп. Процедурата отнема около три минути. В българските сайтове ми предлагат телефонен номер за технически справки. Бих запитал организаторите на този проект подготвени ли са за три милиона обаждания с въпрос как да си направим ПИК? Не е ли по лесно за всички това да става по компютърен път?

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
mobile desktop