Home » българи зад граница, Е-Списание

“Под небето на Париж” – репортаж на Иван Кулеков

2015.12.01 Няма коментари
Spread the love

Иван Кулеков от екипа на “Шоуто на Слави” е направил репортаж от Париж, който включва и разговори с деца от българското училище “Кирил и Методий” във френската столица. Репортажът, който е под надслов “Под небето на Париж”, ще бъде излъчен днес, 1 декември, от 22.30 ч. българско време в “Шоуто на Слави” по bTV.

Untitled11

Според учителки от това българско училище, Иван Кулеков е бил впечатлен от прекрасния българския език, на който са му отговаряли учениците. Той е подарил свои книги на библиотеката на училището.

Една от подарените книга на Иван Кулеков. Снимка: Българско училище "Кирил и Методий" в Париж

Една от подарените книга на Иван Кулеков. Снимка: Българско училище “Кирил и Методий” в Париж

Децата и учителите в това българско училище в Париж са благодарни на българския писател, хуморист и журналист за топлото отношение, което е проявил при срещата си с тях, и за неговата искрена подкрепа за благородното дело на образованието на българските деца зад граница.

Линк към сайта на предаването: www.slavishow.com

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.