Home » Авторски страници, българи зад граница

Трети рожден ден на Детско студио „Телевизионери“ – Чикаго

2015.12.01 Няма коментари
Spread the love

Пътят е един – напред и нагоре

DSC06766

One way – знак, който всички познаваме добре, виждали сме многократно. Но днес, когато честваме нашия рожден ден, се замислихме защо ли в Спрингфилд ни впечатли този знак и се задържахме пред него.

Отивайки към сградата на парламента на щата Илинойс, все още под влияние на видяното и наученото за живота на Ейбрахам Линкълн, претърпял много разочарования и загуби не само в политическата кариера, но и в личния си живот, се замислихме за изминалите три години от дейността на нашето студио. Припомнихме си всички трудности, през които преминахме, и сякаш като някакво “намигване на съдбата”, този знак се изпречи пред погледите ни. Изтълкувахме го като знак, сочещ нашия път!

DSC06767

Пътят е един, две мнения няма. Еднопосочен, водещ натам, накъдето сме се запътили в самото начало – напред и нагоре. Път, който понякога може да е неравен и стръмен, но избран и отстояван от всички нас заедно. Път към нови успехи и постижения. Не само заради нас, а и заради вас – нашите приятели.

Трети рожден ден за Детско студио „Телевизионери“! Период съзидателен, на съзряване и утвърждаване, на граден имидж, на постижения и усъвършенстване. Три години пред камера, три години зад камера, три години с микрофон в ръка, три години срещи с различни интересни личности, отразени в репортажите и документалните ни видеохроники.

DSC06768

Да си пожелаем да устоим на трудностите, да не се отказваме и да градим себе си като личности, желаещи да променят света около себе си и да го направим по-добър.

 

Детско студио „Телевизионери“, Чикаго

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.