Home » Авторски страници, българи зад граница

Обява на Българско училище „Джон Атанасов“

2015.09.23 Няма коментари
Spread the love

Untitled07

*НОВА БАЗА* в Palatine, IL 60067, 133 Roselle Road, в събота от 9.00 -13.00; с възможност и за втора смяна от 13.00 ч.

*ОСНОВНА БАЗА в Oakton Community College,1600 E. Golf Road, Des Plaines, IL 60016; събота – в две смени, 8.30-12.30 и 12.30-16.30 ч.

*БАЗА в Chicago, Guerin College Preparatory High School, 8001 W. Belmont, IL 60634 в неделя от 9.00 до 13.00 ч. ;

Училище ”Джон Атанасов” провежда обучение на ученици от детски групи до 12-ти клас по български език и литература, история и география на България, както и извънкласни форми: фолклорни танци, музика, спортни танци, изобразително изкуство, математика, шах и други.

Училището е с 14-годишна история като лицензирано към Министерството на образованието в България и издава удостоверения за проведено обучение по родни предмети, които дават възможност за продължаване на образованието в България без приравнителен изпит.

Учебната програма на българско училище Джон Атанасов е одобрена от Illinois State Board of Education и българският език, изучаван в училището, се включва като чужд в американските дипломи за средно образование на учениците.

ЗА ПО–ГОЛЕМИ УЧЕНИЦИ И СТУДЕНТИ СЕ ПРЕДЛАГАТ КУРСОВЕ ЗА БЪРЗО ОГРАМОТЯВАНЕ ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК НА РАЗЛИЧНИ НИВА – ИНТЕНЗИВЕН-БЕ 1, НАДГРАЖДАЩ-БЕ 2, ОПРЕСНИТЕЛЕН-БЕ 3, В ГРУПОВА ИЛИ ИНДИВИДУАЛНА ФОРМА.

Обучението се провежда от висококвалифициран педагогически колектив. Трима учители са удостоени с Почетна грамота „Неофит Рилски” на Министерството на образованието и науката, и един с Почетен медал”Паисий Хилендарски” на Държавната агенция за българите в чужбина. Четирима от преподавателите са сертифицирани и в САЩ, и са действащи учители в американската образователна система.

За повече информация и записвания:

email: bmi_ me @yahoo.com; [email protected];

тел. 773- 817-9917

Училището търси учители с начална, предучилищна педагогика и българска филология.

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.