Home » Авторски страници, българи зад граница

Как да подадем заявление за допълнителна изборна секция за референдума

2015.09.10 Няма коментари
Spread the love

Активисти на Гражданско движение ВИА – “Висока избирателна активност” от Лас Вегас са подготвили за улеснение на желаещите да гласуват в националния референдум на 25 октомври наши сънародници в САЩ полезна информация и нагледен пример как да се подават заявления за отварянето на допълнителни избирателни секции в градове, където биха искали да се отворят още избирателни секции. От Гражданско движение ВИА информират и за това, че през м. октомври на определени места ще се проведат консулски дни, на които ще могат да се приемат молби за подновяване на изтекли български документи за самоличност, както и за издаване на удостоверения за легитимност, които ще са валидни за участие в референдума.

Начинът за подаването на заявление за гласуване в допълнителна избирателна секция е обяснен подробно във флайер, който може да се види по-долу. (Още информация по темата за националния референдум и за подаването на заявления за гласуване в допълнителни секции, може да се намери тук и тук.)

Flyer

 

 

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.