Home » Jokes, Избрано

НАСА откри държава, двойник на България :)

2015.07.25 Няма коментари
Spread the love

Голямата разлика е, че там има условия за живот!

 

Васил Богданов, btv.bg

Илюстрация: btv.bg

Илюстрация: btv.bg

Мисията на космическия телескоп “Кеплер” потвърди, че е открила държава, подобна на България. Освен това, на екзодържавата, за разлика от нашата България, има чудесни условия за живот!

Новооткритата държава е наречена Bulgaria-681better. Тя е с четворно по-голяма площ и е на три морета. Намира се на 45 комунистически години от Земята в съзвездието „Дуплекс”.

Температурата на България 2.0 (това беше работното име на проекта до днес) е близка до тази на България, но там има 5 сезона – пролет, лято, есен, зима и „баси гадното време”.

Според учените на новооткритата държава има истински условия за живот на хора, а не само за фотосинтеза. Първите данни не показват наличие на електромагнитни вълни, т.е. нашите далечни братовчеди живеят щастливо без сутрешна телевизия и джиесеми.

Според ръководителя на научните програми на НАСА Джон Грънсфелд, на Bulgaria-681better има достатъчно кислород, азот и вода, за да може развилата се там цивилизация да е открила лютеницата. Същевременно там няма завист, предателство и мързел, което е революционно и е било посрещнато с овации от целия екип в контролната зала в Хюстън.

По думите му страхотното откритие е потвърдено от телескопите “Хърбел” и „Щърбел”, както и от историка Божидар Димитров. Първият човек, подал заявка за пътуване до новата държава, е с име Домусчиев. Той е споделил пред НАСА, че иска да инвестира във футбола на новооткритата държава.

.

Vasko Bog

—————————————————————————————————————————–

Б.а.: Всички факти и личности в този текст имат само косвена връзка с реалността. Текстът е резултат на авторовата фантазия и въображение. Целта му е да забавлява и да гледа с усмивка към актуалните събития от деня.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.