2024-03-29

2 thoughts on “Емигрирайте в Утрехт, ако искате да получавате по €1100 на месец без да работите

  1. ДА ПРЕНЕСЕМ ШВЕДСКАТА СОЦИАЛНА ДЪРЖАВА В БЪЛГАТИЯ! НУЖНА Е НОВА ПОЛИТИКА ЗА УСКОРЕНО СОЦИАЛНО, ДЕМОГРАФСКО И ИКОНОМИЧЕСКО РАЗВИТИЕ!

    Щом всички се кълнат в пазара и пазарната икономика, трябва да признаем публично, че пазарът това са хората, които харчат всеки ден и всеки час за лична консумация. За да го постигнем за всички хора – от децата до възрастните, трябва да им се осигури базов доход с парите от НИЩОТО и посредничеството на държавата! Само с базов доход за всички, хората и преди всичко българската етническа общост ще се множим, а това от друга страна е единственият свободен и устойчиво растящ пазар ведно с ръста на населението! Икономиката съществува, за да удовлетворява човешките потребности! Но днешната система, основана на парите на кредит, не е в състояние да се справи с неплатежоспособността на над 2/3 от населението – децата и пенсионерите, които по дефиниция не работят! Затова трябва да я допълним с модела БАЗОВ ДОХОД ЗА ВСИЧКИ! За начинаещите предлагам интервюто за базовия доход на един успял предприемач от реалния сектор, професор Вернер: https://youtu.be/3Gfiwgw3tRk.
    Ето го разписано в подробности как да удвоим икономиката на България за три години и да решим множеството проблеми от социално, демографско и икономическо естество в България. Този модел е подобен на шведската социална държава с 60 �реразпределение на БВП, но финансирането е директно от потребителя чрез ДДС и акцизи! Премахват се всички преки данъци върху резултата и задължителните осигуровки, които морят реалния сектор на националната икономика. Няма утопии, няма популизъм – всички се третират наравно! Осъществимо е веднага, щом изберем български държавници: https://drive.google.com/file/d/0B0nMjtYgJ2DFa2cxTFFRVjl1UGs/view?pli=1!

  2. Кой ще повярва на това?Твърде е хубаво,за да е истина. Готова съм да замина,но без номера.Какви гаранции има,че това е вярно?Аз съм високо квалифициран начален учител и си търся работа.Имам дългогодишен стаж и владея професията си безупречно ,но системата в България ме обрече на безработица.Мога незабавно да изпратя документите си,но не съм сигурна.Който се интересува от такива кадри, нека да ме потърси на посочения адрес,както и на [email protected]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *