Home » Авторски страници, българи зад граница

Евродепутът дари техника на българското училище в Брюксел

2015.05.16 Няма коментари
Spread the love

Евродепутатът Ангел Джамбазки дари на 13 май т.г. техника за прожектиране за българското училище „П. К. Яворов“ в Брюксел, Белгия. Дарението бе реализирано с помощта на всички български евродепутати.

image002

Директорката на училището, г-жа Валентина Найденова, изрази благодарност към българските евродепутати от името на учениците, на училищното настоятелство, учителите и лично от свое име.

image003

Специални благодарности бяха отправени към Ангел Джамбазки и екипа му за това, че се ангажираxa с нуждите на училището и осъществиха това дарение, показвайки професионализъм и експедитивност в действията си.

image001

Г-жа Найденова каза:

“Какво по хубаво от това да развиваме любознателността и родолюбието на нашите деца, показвайки им български художествени и документални филми, нови електронни уроци… Това ще  даде възможност за постигане на възпитателни цели в дух на родолюбие в обучението и извънкласната дейност. Нещата, направени от сърце, създават много радост. Във Ваше лице ние намерихме добър приятел и съмишленик.”

image004

Снежина Мечева,

говорител на АБУЧ

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.