Home » българи зад граница, Е-Списание

Как да чета и разбирам моята американска виза?

2015.04.07 Един коментар
Spread the love

Посолството на САЩ в София е публикувало следното обявление:

Как да чета и разбирам моята виза?

usa_0009Срокът на изтичане на Вашата виза е последният ден, в който можете да я използвате за влизане в САЩ. Той не посочва колко дълго можете да останете в САЩ. Разрешеният максимален престой се определя от Департамента по вътрешна сигурност на граничния пункт, от който влизате в Съединените щати. В случай, че се съобразите с решението на Департамента по вътрешна сигурност за условията на престоя Ви, не би трябвало да имате никакъв проблем.

Допълнителна информация за тълкуването на визата може да намерите в раздела “Консулски въпроси” на уебсайта на Държавния департамент (линк).

usa_0010

One Comment »

  • петьо said:

    По-лесно се печели от националната лотария, отколкото лотарията за визи. Войниците от базите в България бият деца по улицата,но иначе трябва да се мине през Ада за една виза било и то само за 1-2 седмици ваканция.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.