Home » Авторски страници

Екоактивист към лобист: Следете какво се случва с Русгеоком в Рогозина

2014.12.02 Няма коментари
Spread the love

В. “24 часа” за статия на в. “Файнейшъл таймс”:

“ДА не забравяме, че протестите срещу шистовия газ и други организирани акции срещу правителството на Бойко Борисов бяха старателно подготвен сценарий, разработен от местни корпоративни, олигархични и икономически интереси, свързани с Русия.” Това заявява Цветан Цветанов в статия за “Файненшъл таймс”, в която той е представен като “бивш вътрешен министър и близък довереник на Борисов”. […]

“Подходът на Москва е ясен – тя иска да направи България партньор, на който не може да се разчита в ЕС и НАТО. Дестабилизацията беше подмолна, но сега излезе на повърхността заради засилващите се проблеми около подкрепяните от Русия енергийни проекти”, казва Илиан Василев, бивш посланик в Москва и управляващ партньор в софийската консултантска компания Innovative Energy Solutions.”

rogosina_1

Синтия Недялкова, екоактивист, коментар във Фейсбук:

“На англичани, руснаци и българи заявявам, че не съм видяла и чула за руски пари, въпреки, че съм един от най-върло протестиращите против фракинга! Но това не го казвам, за да се оправдавам, защото ми писна от тия брадати лъжи! На всички, във всички групи, на лобиста Илиян Василев и останалите казвам: СЛЕДЕТЕ КАКВО СЕ СЛУЧВА С РУСГЕОКОМ В РОГОЗИНА! ТАМ СЕ ОЧАКВА В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ ДА СЕ ДАДЕ КОНЦЕСИЯ ЗА ‘НЕФТ И ГАЗ”, КАКТО Е ВЕЧЕ МОДЕРНО ДА СЕ КАЗВА, НО ТЕ ЩЕ ПРИЛАГАТ ФРАКИНГ, КОМБИНИРАН С ПОДЗЕМНА ВЪГЛИЩНА ГАЗИФИКАЦИЯ!

Срещу тази фирма се борим от години, но всички, включително и “антируските управляващи” ги покровителстваха през цялото време, за да се стигне до тук! Сега да видим дали, именно реформаторското, дясно правителство няма да им разреши концесия? Тогава ще стане ясно кой какви пари взема!

Следете, защото се опасявам, че именно по празниците ще получат право за концесия за 35 години! Ние сме ходили в Рогозина безброй много пъти, следим дейността и, алармираме обществото и се борим отдавна, но за съжаление, без никакъв успех! Хайде сега геополитиците да замълчат, защото много скоро ще стане ясно, кой взема руски пари! Ако пък случайно им откажат концесия, ще имат нашата пълна подкрепа!”

Руснаците плащат на българи за да се борят срещу Русгеоком и Овъргаз в Добруджа :))) По-голяма идиотия отдавна не бях чела. Я някой да им пише на оригиналното издание, може пък да обяснят този путински феномен и руска шизофрения :)))”

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.