Home » Авторски страници

Обръщение от БПЦ “Св. Иван Рилски”

2014.12.05 Няма коментари
Spread the love

Untitled

Възлюбени в Господа братя и сестри,

Уважаеми сънародници,

Скъпи приятели,

В навечерието на настъпващите празници всички бързаме да украсим нашите домове и с това да внесем повече уют и красота. Искаме да зарадваме близките и приятелите си с най-доброто, най-красивото, най-качественото, това, което ще ги зарадва – все неща, които правим с много любов и желание. Това също е и сезонът на благотворителността, в който човешките сърца откликват на нуждаещите се, всеки по своите сили и възможности.

В такава подготовка за празниците е и нашата църква. Този наш общ дом се готви отново да ни посрещне и както домовете на всички ни се нуждае от поддръжка и разкрасяване. Тече ремонт на салоните, които ни събират по хубави и не толкова хубави поводи. Тук се венчаваме, кръщаваме децата и внуците си, общуваме в делнични и празнични дни, изпращаме покойниците си. Това е, което ще оставим на поколенията след нас.

Нека със същата любов, с която гледаме децата и домовете си, да погледнем към дома на Този, който пръв ни е възлюбил. Този, чийто деца сме всички ние, и който е принесъл себе си в жертва за нас.В този дом винаги сме добре дошли и в радост, и в мъка. Нека всеки според възможностите си подкрепи и стане съучастен в общата ни грижа!

Даренията може да направите на място или с чек payable to:

St John of Rila Church и изпратен на адрес: 5944 W. Cullom Ave., Chicago IL 60634

Господ Бог да бъде в сърцата ни, да благослови домовете ни и умножи плодовете на нашия труд!

Весели и спасителни Коледни и Новогодишни празници!

 

БПЦ “Св. Иван Рилски Чудотворец”

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.