Home » Авторски страници, българи зад граница

Лондонският фестивал на българската култура търси доброволни сътрудници

2014.10.05 Няма коментари
Spread the love

safe_image.php

Третият Лондонският фестивал на българската култура /3rd London Festival of Bulgarian Culture ‘2014 набира доброволци – стюарди.

Организаторите обявяват, че имат нужда от няколко човека за всяко събитие, които да помагат най-вече с присъствие и с усмивка. “Работата е лека и приятна, като стюардите ще раздават брошури, упътват хората от публиката, и ще бъдат в помощ на организаторите за един следобед/вечер – от около 16:00 часа до 22:00 часа.” – пишат те.

Ако това предложение ви интересува, можете да изпратите изпратете двете си имена и датата, на която сте свободни, на [email protected] .

Фестивалът се организира в партньорство с Българското посолство в Лондон и ще се проведе от 20 октомври до 17 декември.

В рамките на тазгодишното издание са предвидени няколко вечери в чест на 100 години от рождението на недостижимия Борис Христов; български ритми и мелодии в изпълнение на Лондонската кралска филхармония, Теодосий Спасов и Ваня Ватралова-Станков; концерт на Българския лондонски хор; лондонска премиера на “Буферна зона” на Георги Дюлгеров; изложби на Дечко Узунов и Георги Чапкънов – Чапа, и на Велислав Минеков и студенти; среща с неповторимата Татяна Лолова; представления на Софийския куклен театър и на Театър 199; спектакъл “Български митове и легенди”, фотографска изложба и други интересни събития.

Програмата на фестивала на български – тук; на английски – тук

Фейсбук страница на фестивала – тук

————————————————————————————

л

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.