Home » Авторски страници, българи зад граница

Стартира поредната творческа година на ДС “Телевизионери”

2014.09.15 Няма коментари
Spread the love

На 6 септември 2014 г. започна третата творческа година на Детско студио „Телевизионери“ в Чикаго. След изпълнена с приключения ваканция, екипът се събра в любимото студио, за да сподели спомени от отминалите летни дни и да набележи новите проекти за предстоящата година. Оператори и репортери се надпреварваха да разказват своите впечатления от вълнуващите ваканционни дни. Студиото се оживи след тишината на летните месеци.

Малките телевизионери, заедно с ръководителката си г-жа Мария Илиева и с г-жа Калина Томова, показват с гордост част от своите отличия и награди.

Малки телевизионери, заедно с ръководителката си г-жа Мария Илиева и с г-жа Калина Томова, показват с гордост част от своите отличия и награди

Имаше изненади и подаръци за добре свършената работа и за стимулиране към нови творчески успехи. Малките телевизионери успяха най-после да пипнат в буквалния смисъл наградата си от XII международен творчески конкурс на журналистите в Украйна „Сребърно перо 2013“ – Сребърния медал и Дипломата. Приятна беше изненадата от получените подаръци от Държавната агенция за българите в чужбина – националния флаг, потретите на Левски, Ботев и създателите на българската азбука, Светите Кирил и Методий, книги за българската история и българските владетели, дискове с популярни български филми за деца и юноши, карта на България. Имаше подаръци и от ръководителите с пожелание за още по-силна и успешна творческа година.

Седмица по-късно, на втората си сбирка, екипът на „Телевизионери“ заработи на пълни обороти по предстоящите задачи. И макар следите от ваканцията да са все още твърде пресни, репортерите и операторите поеха камерите и микрофоните в подготовка на първия проект за новата творческа година. Екипът на Детското студио ще има с какво да изненада своите приятели и почитатели. Още следващата седмица предстои реализацията на интересен проект, замислен отпреди ваканцията. Съвсем скоро зрителите ще могат да го видят на страницата на Детско студио „Телевизионери“ във Фейсбук и на уебсайта. След това екипът продължава с новите проекти – срещи, интервюта, участия, информационни бюлетини, репортажи от интересни събития и места в Чикаго.

За тези, които проявяват интерес към дейността ни и желаят да се включат към екипа, вратите на Детско студио „Телевизионери“ са отворени. При нас е интересно, динамично, весело, непредсказуемо, но никога скучно. Сигурни сме, че ще ви хареса.

За контакти:

773-983-7409 – М. Илиева
773-708-0942 – К. Томова

Email: [email protected]
Website: http://televisionerite.com/

 

Детско студио „Телевизионери“

 

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.