2024-03-28

1 thought on “Кампания „Да намерим посланията към българите в чужбина“

  1. От години се питам какво мога да направя за България. От години живея в Америка също както и стотици хиляди други българи, като мен.
    Сега най-сетне започна да ми светва. България е тук около мен и истинския въпрос, който трябва да се пита е какво мога да направя за българите в емиграция. Кампания за политическите партии сред българските (подчертавам българските) емигранти е невъзможна. Та ние от тях, от партиите сме емигрирали. Единствената кампания, която ще се толерира тук в емиграция е пълен рестарт на цялата системав България. Всички съвременни партии с лидерите им трябва да си ходят. Колкото по бързо толкова по добре. Трябват нови лица и нови организации. И не ни мислете. Както сме я подкарали преди да се осъзнаете ще си имаме собствена организация и ще имаме представители в българския парламент. Ние искаме нашите представители да могат да бъдат отзовавани и нашите организации да работят на изцяло доброволен принцип. Принципите на Левски искаме осъществени. Това искаме. Чиста и свята республика! Чиста и свята! Разбрахте ли български политици? Ясно ли ви е? Чиста и свята! Без вас.
    Тук има истински българи. И те сега имат независимост, стабилност и свободно време.
    На моите събратя емигрантите искам да кажа. Гласувайте! Гласувайте не за да се намърда някой в парламента, но гласувайте за да сме видими. Гласувайте за да защитим правото си на глас извоювано от нашите Общински съвети. Тези избирателни секции, които се отвориха са победа за нас. Победа без никаква помощ от платени партийни мижитурки. Хората са си отделяли от свободното време за да стане това, което стана сега. Гласувайте по закон, гласувайте спокойно, гласувайте за да могат да ни преброят. Нека знаят колко сме тук и нека знаят, че сме много и сме независими и сега си имаме и избирателни секции. Тази година са 40 в Америка. Нека догодина да са 400 и да гласуваме за Общински съветници от нашите си редове. Нека след 4 години да се поздравим с първите депутати от Американски избирателен район. Нека!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *