Home » Е-Списание

Джони Пенков и Антони Тренчев: Хвани лъжата #избори #кой

2014.09.20 Няма коментари
Spread the love

Джони Пенков, който едва ли се нуждае от представяне, и Антони Тренчев, кандидат за депутат от Реформаторския блок, с един въпрос към политиците: “Изкарахте ли пари от политиката?”

Идея за детектор на лъжата или за това, че неподражаемият Джони и сериозният Антони могат за минута и 49 секунди да ви накарат да се усмихнете и замислите едновременно.

“Някои наши политици се научиха да говорят, но никой не се отучи да лъже” – казва Джони Пенков, представяйки се като “говорител на Научния институт за изследване на българските политици”.

По идея на Антони Тренчев, който предизвиква Бойко Борисов, Сергей Станишев, Мая Манолова, Лютви Местан, Цветан Цветанов, Николай Бареков, както и всички други, които казват, че работят единствено за хората, да се подложат, заедно с него, на детектор на лъжата.
.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.