Home » Авторски страници

Към всички, които обичат България

2014.08.11 Един коментар
Spread the love

images

“Обръщаме се към всички, които милеят за добруването на България! Няма значение каква е етническата ви и религиозна принадлежност, майчин език и политически възгледи – вие всички сте деца на Майка БЪЛГАРИЯ!” – така започва възвание на една от групите във Фейсбук, създадени във връзка с идеята за обща молитва за България на 15 август т.г. –  “Всенародна молитва за Спасение на България”

 

——————————————————————————-

ВЪЗВАНИЕ КЪМ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД

.

Обръщаме се към всички, които милеят за добруването на България! Няма значение каква е етническата ви и религиозна принадлежност, майчин език и политически възгледи – вие всички сте деца на Майка БЪЛГАРИЯ!

Приятели! Настъпило е съдбовно време за Родината ни! Време е сами да поемем отговорност за бъдещето на прекрасната ни страна! Вярвайте, това е в нашите възможности! Ако всички вярваме в разцвета на България, тя ще стане перлата на Европа! Просто ВЯРВАЙТЕ! Мечтайте за една цветуща и уредена страна, в която живеят усмихнати и щастливи хора, и това ще стане.

Представяйте си, че прокудените ни деца са се завърнали и живеят в една страна на изобилието, и това ще бъде! Произнасяйте с гордост името БЪЛГАРИЯ и тя ще се въздигне! Изпращайте благодарност към Бога- нашия Създател и той ще ни отвърне с благодат!

Затова се обръщаме към всички вас, които обичат Родината си:

Нека всички като един отправим молитва към Висшите Сили, независимо как ще ги наречем, за да поискаме спасение за БЪЛГАРИЯ!

Предлагаме това да стане на 15 август. Нека в 7 часа забият камбаните и известят на света, че българите са се събудили за нов живот! Основен час за молитва да бъде 12. В 18 часа нека всички ние със свещ в ръка се съберем на открити места – пред най- големия храм в града ви, в паркове, градини, площади или в дома си – и отново отправим молитва за благоденствие на Родината ни!

ВЯРВАЙТЕ! ТОЗИ ДЕН ЩЕ ПРОМЕНИ БЪДЕЩЕТО НА СТРАНАТА НИ!

 

Група във Фейсбук “Всенародна молитва за Спасение на България”

 

One Comment »

  • Mariana said:

    Коментар във Фейсбук на İsmail Yıldırım:

    “…Ако бях там (в България – б.р.), на драго сърце бих помогнал… Аз съм изселник от БГ и живея от 25 години в Истанбул. Но наистина ми тежи това, като гледам България от 25 години няма никаква коренна промяна… Напротив, положението се влошава… Правя подобно сравнение, понеже тук от едно и също място ако минеш след някоя друга година, не можеш да повярваш на очите си, понеже всичко се е променило… КАКВО ДА КАЖА, БОГ ДА ВИ Е НА ПОМОЩ… наистина и вашата не е лесна… Европейската общност ви използва и вие не знаете да плачете като гърците… и впоследствие след всички тия неща… вземате най-малките помощи от общността.”

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.