Home » Авторски страници

Избор на политици по ДНК тест

2014.06.18 Няма коментари
Spread the love

 Проф. Никола Чаракчиев*,

Български научен център – Чикаго

.

chromosomes, decoding, symbol picture, DNA-SequenceДНК е хардуерът на човека, върху който е записан софтуерът на индивида, чрез който се управлява неговия живот от раждането му до смъртта. ДНК-то на индивида определя характера и поведението на личността. Познавайки ДНК-то на индивида, ние може да прогнозираме поведението на човека и действията му точно и гарантирано. Специалистите по генетично инженерство могат точно и целенасочено да определят колко са нормалните и колко са мутиралите гени в индивида, и то в какви области на поведение. Познавайки генома на политика, ние може да изберем политик с нормален ДНК-профил, прогноризуем и надежден.

Все още няма традиция в България политиците да се рекламират по своя ДНК-профил. На нас не ни е известно да е публикуван ДНК-профил на политик. Но по хаплогрупата на индивида може да се определят неговите лидерски заложби (например към хаплогрупа E1b1b1 са Наполеон, Айнщайн, Жириновски, Хитлер и други световно известни личности).

Българинът Евгени Делев, които живее и работи във Франция, подготвя специална книга по генетична генеалогия. Очаква се той да бъде предпочитан консултант на българските политици. Световно известната българка, с псевдоним genefan, живееща в Австралия, е изключително компетентна в областта на българската и балканска генетична генеалогия. На българина Стефан Стефанов е „поверен“ ДНК-архива на САЩ. В САЩ работи и професор Иван Канев, в областта на революционни за медицината области. Ще се възползват ли българските политици от това национално богатство, за да изследват своите генни заложби?

Естествено, Българската генеалогична федерация и Българският генеалогичен център в Чикаго са на разположение на мотивираните политици, за доказване по генетичен път на тяхното амплоа. За справка: [email protected] .

Време ли е да избираме политици по техния ДНК-профил? Кой от българските политици пръв ще се реши да изследва и оповести своя генетичен “бекграунд”? В Русия пръв бе Жириновски.

—————————————————————-

* Prof. Nikola Charakchiev, Ph. D. Bulgarian Professional Genealogist

 

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.