Home » Избрано

Над 70 души арестувани за детска порнография в Ню Йорк и околностите

2014.05.22 Няма коментари
Spread the love

Body parts were found in College PointАмериканската полиция арестува над 70 души в Ню Йорк и околните градове, участвали в междущатска мрежа за производство и разпространение на детска порнография, предаде Ей Би Си Нюз.

Сред задържаните има множество представители на някои от най-уважаваните професии в САЩ, а именно медицински лица, адвокати, огнеборци, инструктори на бойскаутите и дори треньор на младежки отбор по бейзбол. Задържан е и един равин от местна синагога, съобщава медията.

Акцията е проведена от щатската полиция в сътрудничество с ФБР, като според източник от прокуратурата, пожелал анонимност, файловете са били прехвърляни на „клиентите” чрез система „peer-to-peer”, използвана в популярните торент сайтове.

Конфискувани са множество компютри и твърди дискове, за които разследващите се надяват, че ще подпомогнат издирването на още съучастници в престъпленията, които да бъдат изправени пред закона.

Източник: News.bg

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.