2024-04-26

3 thoughts on “Как ще гласувате?

  1. Иван Ценов

    Въпроси към Радио Иван

    Въпрос: Бихте ли дали определение на акта на гласуване в България?

    Отговор: Легитимирате (съгласно догмите на демокрацията) Туземната Колониална Администрация (ТКА) и така ставате съучастник в престъпленията й към България и българския род.

  2. С някои неща не мога да се съглася. Първото от тях е, че за мене точно пък „Зелените“ не се причисляват към Борисов, а към Станишев и са категорично червени отвътре. Бареков също го причислявам по-скоро към Станишев, заради връзките му с Пеевски (ДПС, които в момента управляват заедно именно с БСП). Баста пък си е откровено срещу Борисов. Така че за мене този анализ е малко сбъркан. Колкото до правилото, че всичко било по три, за медиите съм съгласен, за бизнеса – също, общо взето. Синдикатите с влияние са два обаче – КНСБ-то и Подкрепата. Електроразпределителните дружества – ок, съгласен съм да ги включим тук, но другото си е стара история и не мисля, че въобще има място тук. По въпроса от заглавието обаче – кофти е да си го кажем в прав текст, но една голяма част от хората въобще няма да гласуват, защото не виждат почти никаква разлика между различните партии и политици. Или ако гласуват, ще е отново на принципа на по-малкото зло.

  3. Брей,най-подир да пуснете един истинен материал „Право куме в очи!“,а не да се циганите,извинете за израза,чрез разни мегапсаквили на червени агенти и прочие отрепки от Запад или Изток! Сетихте се най-накрая,ну молодци! Това е положението ЕДНО КЪм ЕДНО както го е написал Лилов,а не да ми фантазирате отстрани,от чужбина как какво било трябвало НЕЩО СИ ТАМ В БГто да се направило! САМО ЕДНО е РЕШЕНИЕТО,драги мои – БУЛДОЗЕР !! Кървавите темели са турени още преди 70 години,с носна кадифена кърпичка няма да се изчистят,камо ли съборят!

Comments are closed.