2024-04-25

7 thoughts on “„Американската машина за преврати…“ Очакваме Вашите коментари

  1. Мисля, че ставаме свидетели на еволюция на системите на администрация. непрекъснатото увеличаване на населението на Земята довежда до все по големи и организирани общества. Трябва да си дадеме сметка, че администрирането на такива общества е все по сложна задача, тъй като често става въпрост за много национални конгломерати на хора с най различно интелектълано ниво, религиозна и етническа принадлежност. Американската администрация е бездуховна, безкупулна и ефективна. Трябва ли да се очудваме, че руската администрация я следва наред с европейската такава. Все още не сме видяли китайско адмионистриране слава богу, но то е защото китайските администратори са прекалено заети да вкарват в ред един милярд китайци.
    Това, което искам да кажа е:
    Нечовешко жестоко е. А има ли някаква алтернатива? Има ли вяра на която да се опре администрацията? Не. Всички днес са повече или по малко атеисти. Има ли идея, която да обедини хората и да позволи администрирането им? Не. Всички идеи досега са девалвирали и погазени. Ние хората трябва да разберем, че ако не намериме в скоро време идея, религия, вяра в нещо, което да е за всички нас без значение цвят, религия, възраст, образование все повече ще вигдаме сатанинска администрация и политика на задкулисното насилие. Е, поне можем да кажем че има напредък и вместо атомният взрив на световните войни напрежението се освобождава по контролирано в атомните реактори на оранжевите революции. Но боже мой, каква гадост! Да изгорят хора живи в Одеса. Що за животни организират и вършат това?

  2. Това ли успя да измислиш след толкова продължителен напън, бай Г…опс Петров?! Жалко. Но продължавай да се опитваш, кой знае, може да родиш и нещо смислено!

  3. Радко-Пиратко…губене на време е..с такива! Хайде баста,Пиратко….

  4. Няма нищо ново и сензационно в написаното. Това се знае от всички мислещи. По-интересният въпрос е: Как и защо, западните „демократи“ „капиталисти“ се сработиха с нашите комунисти? Има ли нещо общо между глобалистите и комунистите?
    Бай…Петров, стана ни ясно, че в оплюването си добър но защо не каза, какво конкретно в написаното те подразни та отприщи такива храчки?

  5. Ще използвам леко префасониране на заглавието на една от творбите („Още един глупак“) на големия Джеймс Хъдли Чейс ,с когото единственото общо на ТОВА нЯщо Ник Дейвис е тяхната родина Англия! Та казвам по адрес на автора на горния пасквил следното – ОЩЕ ЕДИН БОКЛУК !!!
    Но както се раждат читави,нормални и талантливи хора,така се появяват и боклуци на два крака,нали…!Но дали е поради природни закони или поради стръвта към долара,пардон- рублата ? Но е ясно че не в рубли,а в долари му плащат Другарите,нали! Защо ли ?? 🙂
    Всъщност духовната(а явно и работодателска) родина на другарчето е Москва и разораната целина,която и до днес не дава плод ! Същото е и жалкото пасквилче,което би било по-малко жалко ако беше написано даже и от един третокласник! Но така е,пълни се и се препълва с мръсотия земното кълбо,води се насила към декаданс и после се изненадваме и се чудим защо се появява нейде(но не в Африка, а в цивилизования уж свят) някакъв Чистач с голяма метла,нали?! Природни закони,Господ,не им се излиза насреща,диващината и нечестивостта двунога не може да е вечна и безкрайна,нали?!
    Ник Дейвис е английската Пешка Волгина..мерси за информацията,ама можехте да ни поднесете това „ценно“ сведение телеграфно на 1-2 реда,нали ! :-)))

  6. Европа предаде Украйна. В живота винаги големият изяжда другите. C’est La Vie…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *