Home » Авторски страници

Miss BULGARIA in USA ’2014

2014.03.01 Няма коментари
Spread the love

На 24 май 2014 г. в Ню Йорк ще бъде проведен за трети пореден път конкурса за красота МИС БЪЛГАРИЯ в САЩ (Miss Bulgarka in US). В него могат да участват всички български момичета, които живеят на територията на САЩ. Те ще се състезават в няколко кръга, но най-важният от тях ще бъде кръгът на таланта.
miss2014a01
Изискванията на конкурса са обявени на сайта на БЪЛГАРСКИЯ ЖЕНСКИ КЛУБ в Ню Йорк, където става и самото записване – www.bgwomenclub.us.

25-ти април е крайният срок, до който претендентките за короната могат да заявят желанието си участие на мейл: [email protected] или на сайта на женския клуб.

То трябва да е придружено с две снимки – в лице и цял ръст и още:  около една минута свободна видео презентация; данни за ръста, килограмите, гръдната обиколка, ханша и номера на обувките; информация с какво се занимавате в момента, какви са хобито ви и таланта ви. Представете се още с няколко думи, като не забравяте да изпратите трите си имена, датата на раждане, постоянния ви адрес в САЩ (но и от кой град сте в България), и разбира се – телефон за връзка и електронна поща.

Това ще е третата надпревара за българска МИС в Америка. Първата носителка на короната е пловдивчанката Росица Стефанова, а миналата година я спечели Невена Чалова от Хисаря.

Освен промяната в наименованието – вместо Мис Българка в САЩ, Мис България в САЩ – предстоят красиви изненади и незабравими моменти не само за участничките, но и за зрителите на шоуто.

В екипа, който работи за осъществяването на това събитие, освен неговата организаторка Боряна Павлова, са и Мис Юта’2009 Лаура Чуканов, Рали Иванова – наш топ модел в САЩ, Лили Славова – арт директор на Амбасадор Театър във Вашингтон, Христо Бакалов – известен наш оператор, Роси Чорбаджийска – модел и актриса, Мартин Мартинов –  екс мистър България и други представители на модата и изкуството.

 

miss2014a02
.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.