Home » Авторски страници

ДС “ТЕЛЕВИЗИОНЕРИ”: Слънчеви мечти в ледената зима

2014.02.06 Няма коментари
Spread the love

Тази зима не се ли налудува? Трупа сняг след сняг. Дори до новото си студио не можем да достигнем заради преспите. Не, че сме скучали, но друго си е забавлението на истинско работно място. А нашето…

Че какво му е на нашето? Я да си покажем уменията „от кухнята“, а друг път и студиото ще превземем. Не само сме кандидат-репортери, учещи как да станем истински журналисти. Ние сме талантливи, можещи и знаещи как с музика и танци да представим екипа на най-малките водещи от Детско студио „Телевизионери“.

В игрите, класовете, заниманията постоянно учим – освен за буквите, цифрите, тялото, земята и небето, още и как да бъдем забавни, атрактивни, очарователни. Да грабнем не само погледите на вас – нашите зрители и почитатели, но да спечелим и сърцата ви. Защото всичко, което правим, освен за наше удоволствие, го правим и за вас!

Поздрави от всички нас в ледения Чикаго 🙂

Мария Илиева – Mutzuna

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.