Home » Избрано

Тийнейджърка потресе България с думите: “Добър ден, роби!”

2014.01.15 Няма коментари

18-годишната Магдалена Дончева от Пловдив е публикувала този текст в своя блог, пише Freenews.bg. Текстът е написан по време на предишното правителство, но едва ли може да се каже, че е загубил своята актуалност…

За някои това е революционно – толкова млад човек да достигне до такива изводи, за други може да е пресилено, или дори грубо изкривяване на нещата.

Оставяме ви да прочетете текста и сами да прецените към коя група спадате:

.

Добър ден, роби! Бачкате ли здраво за 300 лева, А? И за 200 ще бачкате, ако Дянков огладнее… Сигурно не ви е срам да си гледате децата как обикалят покрай витрините с китайски боклуци, със старите си изтъркани ‘обущета’… Бачкайте и ги лишавайте, че Дянков е гладен…

Спи, народе! Преклонена главица сабя не я сече! Спи, народе! 240 душмани безсмъртни имаш, дето 7 000 000 никога не могат да ги победят, защото са 7 милиона – всеки за себе си!

Спи, народе…Бъдеще има за теб някъде далеко в чужбина, далеко от род и родина, далеко от стара ти майка, далеко от клети ти дечица, без тебе да раснат, че някое и друго евро да пратиш!

Спи, народе! Баба ти докато я пребиват и изнасилват за 40 лева! Ръка не вдигай на душманина – ръцете са ти да бачкаш за 300 лева! Ръцете са ти да си милваш детенцето, дето плаче за нови дрешки и обувки!

Спи, народе… ИМАШ 500 ГОДИШЕН СТАЖ!

Източник:  Freenews.bg

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.