Home » Избрано, политика

“РАДКО” се присъедини към Реформаторския блок

2014.01.15 Един коментар
Spread the love

Македоно-българската политическа организация “РАДКО” се присъедини към Реформаторския блок

Това стана вчера – 14 януари 2014 г. в музей – галерия “Класика” : “Венелин” 32 / ъгъла с “Каравелов”, зад турското посолство.

СПОРАЗУМЕНИЕТО БЕ ПОДПИСАНО ОТ:

1. РАДАН КЪНЕВ – лидер на ДСБ ;
2. МЕГЛЕНА КУНЕВА – лидер на Движение ” България на гражданите” ;
3. ДИМИТЪР БЕЧЕВ – ръководител на външно-политическия съвет на Реформаторския блок ;
4. ГЕОРГИ ГЕНОВ – член на ЦК на РАДКО и пълномощник по воденето на преговорите ;
5. Виолета Панайотова – зам. главен редактор на “Исторически преглед”.

Така, след близо пет – месечни преговори, този обнадеждаващ договор стана действителност. Реформаторският блок обещава да защитава всички права на македонските българи и най-вече : тяхната КУЛТУРНА ИДЕНТИЧНОСТ.

” РАДКО”, вече като член на коалицията, ще помага с всички сили за спечелването от Реформаторите на предстоящите предсрочни избори, както и тези – за Европейския парламент. Организацията ще следва Административно- правните реформи, предвидени от РБ и всички други начинания в сферата на обществено-политическия живот. Ще се бори за подобряване положението на всички българи по света. Ще привлича в Блока представители от: Западните покрайнини, българи в Албания и Косово; Бесарабия и Банат; Северна Америка, Аржентина, Бразилия и прочие.

Източник:  Makedonskatribuna.com

RB01

RB02

One Comment »

  • Haблюдaтeл said:

    Т.н. “Реформаторски блок” до там ли са иападнали или това е издънка на Бечев?! “РАДКО” на практика е само Владо Паунковски – Панков плюс дребно финансиране от ДС-агент “Гошо” от Торонто за присъствието им в интернет! И идейно “РАДКО” е някакав буломач от взаимно противоречащи си елементи и в Македония са с НУЛЕВО влияние! Другите самоназначили се играят помпозно на “ЦК”, на “Задгранично представителство”, …. и то предимно по софийските кафенета и кръчмета! Някои за безплатно кафенце или кьорсофричка с Каракачанов, Сидеров, ДС-спасителите от СКАТ, …. други са с психо-отклонения и избиват комплекси за малоценност и мании за величие! Дали с това Споразумение “Реформаторския Блок” не влиза в стадии на кебапчийница? ДС- и БКП-кебапчийте това могат, това свират!

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.